Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Ανθρωπόμορφο τέρας βίασε 87χρονη



Τους κατοίκους του Μενιδίου συγκλονίζει από προχθές μια απεχθής πράξη εις βάρος μιας ηλικιωμένης γυναίκας! Ένα ανθρωπόμορφο τέρας εισέβαλε στο σπίτι της 87χρονης και τη βίασε!

Το απεχθές περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου και συγκεκριμένα στις 09.55. Φαίνεται ότι ο δράστης του βιασμού είχε παρακολουθήσει με ιδιαίτερη προσοχή κάθε της κίνηση, καθώς βρήκε ευκαιρία να εισβάλει στο σπίτι της όταν εκείνη είχε φύγει. Ο βιαστής είχε οργανώσει πολύ καλά το νοσηρό σχέδιό του. Προκειμένου να μη γίνει αντιληπτός δεν παραβίασε την κεντρική είσοδο του σπιτιού , αλλά έσπασε το τζάμι του παραθύρου που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του σπιτιού.

Όταν η ηλικιωμένη επέστρεψε στο σπίτι της ο άγνωστος άνδρας της επιτέθηκε. Όπως είναι λογικό, η ηλικιωμένη γυναίκα δεν μπορούσε να αντισταθεί, ενώ όταν προσπάθησε να φωνάξει, το ανθρωπόμορφο τέρας την απείλησε πως θα την σκοτώσει. Στη συνέχεια τη φίμωσε, την έδεσε και πραγματοποίησε το αρρωστημένο σχέδιό του βιάζοντάς την στο σώμα και την ψυχή. Έπειτα ξεκλείδωσε την πόρτα του σπιτιού και έφυγε ανενόχλητος, αφού κανείς από τους περιοίκους δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό.

Η 87χρονη, σε άθλια κατάσταση, κατάφερε να λυθεί και να πιάσει το ακουστικό του τηλεφώνου. Με όση δύναμη της είχε απομείνει κάλεσε την γειτόνισσά της και με λυγμούς της ψέλλισε: «Με βίασε, με βίασε, έλα γρήγορα!»

«Μου τηλεφώνησε κι έτρεξα αμέσως» είπε η γειτόνισσα του θύματος και προσθέτει:

«Τη βρήκα σε άθλια κατάσταση, δεν μπορούσε να μιλήσει. Ειδοποιήσαμε ασθενοφόρο, καθώς και τα παιδιά της. Τώρα βρίσκεται στην Εντατική. Ήταν πολύ οδυνηρό αυτό που της συνέβη, καλύτερα να πέθαινε, παρά να πάθαινε αυτό που έπαθε» λέει χαρακτηριστικά η γειτόνισσά της και καταλήγει με κραυγή απόγνωσης: «Αισθανόμαστε ανοχύρωτοι. Φοβόμαστε!»
sportime

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου