Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο!



Το γεγονός που θα διαβάσετε θα μπορούσε να αποτελεί σενάριο καλοστημένης ταινίας. Κι όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό και έχει συμβεί στην Ελλάδα!
Ο γαμπρός όταν έμαθε ότι η σύζυγός του είχε «στενές επαφές» με τον κουμπάρο, εκείνος έδωσε ρεσιτάλ την ημέρα του γάμου του, φροντίζοντας να κάνει ρεζίλι και τους δύο και μ’ αυτό τον τρόπο να πάρει την εκδίκηση του!!!

Λίγες μέρες πριν από τον γάμο ο γοητευτικότατος άνδρας ανακάλυψε την απιστία της μέλλουσας συζύγου του όταν έφτασαν σε αυτόν καυτές φωτογραφίες από τις ερωτικές συνευρέσεις των δύο.

Μάλιστα την ημέρα που θα γινόταν η δεξίωση είχε δώσει οδηγίες σε φίλους του να βάλουν τις φωτογραφίες σε φακέλους κάτω από τα καθίσματα των καλεσμένων όπως επίσης να ζητήσουν από τον dj να βάζει συνεχώς το τραγούδι «Χέρια ψηλά». Έπειτα από τη γαμήλια τελετή λοιπόν και προτού κόψουν την τούρτα στην δεξίωση ο γαμπρός θέλησε να πάρει το μικρόφωνο και να μιλήσει στους καλεσμένους: «Θα αναρωτιέστε γιατί ακούτε συνέχεια το ίδιο τραγούδι. Πάρτε τον φάκελο που υπάρχει κάτω από την καρέκλα σας και ανοίξτε τον».

Τότε οι καλεσμένοι έμειναν με ανοιχτό το στόμα, όταν είδαν την νύφη με τον κουμπάρο σε αισθησιακές στιγμές με την πρώτη μάλιστα να είναι με τα χέρια ψηλά!!!
Τώρα στη συνέχεια εκτυλίχτηκαν σκηνές απείρου κάλλους με τη νεόνυμφη να λιποθυμάει και τον γαμπρό να αρπάζει τον κουμπάρο από τον λαιμό.
Αν και ο γαμπρός θα αναγκαστεί να πληρώσει τα «κερατιάτικα» στους δικηγόρους για να βγει διαζύγιο, παρ’ όλα αυτά άξιζε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου