Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Νέο σοκ για τον Ολυμπιακό!




Μόνο με θαύμα μπορεί πλέον ο Ολυμπιακός να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή. Στο «Καραϊσκάκη», ο ΠΑΣ του Νίκου Αναστόπουλου, υποχρέωσε την ομάδα του Μπάντοβιτς σε ισοπαλία με σκορ 2-2 και πλέον οι «κόκκινοι» μπαίνουν σε βαθιά περίοδο εσωστρέφειας και παρατεταμένης κρίσης.
 Το ματς ήταν συγκλονιστικό σε εξέλιξη. Ο ΠΑΣ είχε καλύτερη φυσική κατάσταση, διεκδίκησε ακόμη και τη νίκη, ενώ τα δύο του γκολ προήλθαν από κόντρες! Ο Ολυμπιακός, χωρίς σύστημα , αλλά με πάθος, ήθελε να πάρει τη νίκη και τους βαθμούς, αλλά έπεσε πάνω στον εκπληκτικό γκολκίπερ Ζαφειρόπουλο, την αλλαγή του Σικαλιά, ο οποίος έφυγε τραυματίας μετά σύγκρουση στο δοκάρι!

Στο 36' ο Μπουχάν έκανε σουτ, η μπάλλα κόντραρε στον Αβραάμ και ήρθε το 0-1. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε άμεσα και στο 39' ισοφάρισε(1-1) με τον Νταρμπισάιρ. Και στο 44' ο Λούα Λούα με έξοχο τρόπο έβαλε τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ(2-1). Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο όλα άλλαξαν! Στο 51' ο Σίσιτς με φάουλ έστειλε τη μπάλλα μόλις άουτ και στο 53' σε σουτ του Καζναφέρη και κόντρα της μπάλλας στο πόδι του Μέλμπεργκ, έγινε το 2-2! Ακολούθως, ο κόσμος γκρίνιαζε στις εξέδρες, το άγχος ήταν βαρύ για τους παίκτες των γηπεδούχων και ο ΠΑΣ απειλούσε στις αντεπιθέσεις με νέο γκολ. Στο 79' ο Μέλμπεργκ με κεφαλιά ανάγκασε τον Ζαφειρόπουλο σε ωραία εκτίναξη , ενώ μετά η μπάλλα χτύπησε στο δοκάρι! Ο γκολκίπερ του ΠΑΣ στο 84' έδιωξε βολίδα του Αβραάμ και στις καθυστερήσεις έγινε ...ιπτάμενος και απέκρουσε «κεραυνό» του Γιάννη Παπαδόπουλου. Ο ΠΑΣ αν ήταν ψύχραιμος ο Ντιμπαλά στο τέλος θα έφτανε στους βαθμούς της νίκης, σε έναν θρίαμβο. Αλλά και το ισόπαλο αποτέλεσμα, είναι σούπερ για τον Αναστόπουλο.

Διαιτήτευσε ο Ντάκος (Ξάνθης).
Κίτρινες: Μπακαγιόκο, Μέλμπεργκ, Βάντερσον, Γιάννης Παπαδόπουλος, Νικοπολίδης.
Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Μπράβο (70' Λεονάρντο), Αβραάμ , Τοροσίδης , Μαρέσκα(70' Στολτίδης), Λεντέσμα (77' Γ. Παπαδόπουλος), Ζαϊρι, Λούα Λούα, Μήτρογλου, Νταρμπισάιρ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Σικαλιάς( 30' Ζαφειρόπουλος), Ντάσιος, Κώτσιος, Βάντερσον(63' Στάθης), Μαϊστόροβιτς, Ρόβας, Καζναφέρης (64' Τζάνης), Μπουχάν, Σίσιτς, Ντιμπαλά, Μπακαγιόκο.

3-0 ΗΑΕΚ


Πιο εύκολα απ' ότι ανέμενε, η ΑΕΚ ξεπέρασε το εμπόδιο της Καβάλας. Το 3-0 είναι ένα άνετο σκορ και προσφέρει ηρεμία στον Μπάγιεβιτς για τη συνέχεια της περίδου.

Τα γκολ πέτυχαν: ο Μπλάνκο στο 32' με χτύπημα πέναλτυ (ανατροπή του Καφέ από τον Ντομπρασίνοβιτς), ο Λεονάρντο στο 50' και ο Μαντούκα στο 81'.

Διαιτήτευσε ο Σιδηρόπουλος.

Κίτρινες: Ορούμα, Μουρ, Τζιμπούρ.

ΑΕΚ: Σάχα, Αραούχο, Γιάχιτς, Μανωλάς, Γεωργέας, Καφές, Γκέντσογλου, Λεονάρντο(68' Μαντούκα), Σκόκο, Μπλάνκο (88' Χέρσι), Τζιμπούρ (84' Νέμεθ).

Καβάλα: Ιτάνζ, Ντικρόκ, Μουρ, Ψωμάς, Παβίσεβιτς , Οικονόμου, Λάκης (46' Σμόλαρεκ), Ντομπρασίνοβιτς (54' Σόσιν), Ιωάννου (33' Γιάννου), Ορούμα, Ονουάτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου