Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Άχνα το τρωκτικό (troktiko.blogspot.com) για τα εικονικά τιμολόγια



Με τόσους καθημερινούς επισκέπτες θα περίμενε ο καθένας μεγαλύτερη ευαισθησία από το troktiko.blogspot.com που εμφανίζεται ως ο αδέκαστος κριτής των πάντων στην ελληνική κοινωνία.
Όμως από την Παρασκευή που αποκαλύψαμε ότι συνεργάζεται με ιδιοκτήτη ιστοσελίδας που έχει εμπλακεί σε υπόθεση εικονικών τιμολογίων το τροκτικό σφυρίζει αδιάφορα. Έχει χωθεί στο φυσικό σπίτι του στο χώμα και κάνει πως δεν είδε δεν άκουσε δεν έμαθε το παραμικρό. Πραγματικός τυφλοπόντικας που βλέπει ότι θέλει.
Κατακεραυνώνει τους πάντες και καταγγέλλει άλλους για εικονικά τιμολόγια. Για την ιστορία που αποκαλύψαμε εμείς όμως δεν λέει κουβέντα αν και μιλάμε για εταιρία εισηγμένη στο χρηματιστήριο. Πού πήγε η αγάπη του τρωκτικού για την αλήθεια και τη δικαιοσύνη στη χώρα;
Μήπως το συγκεκριμένο Blog είναι εξαρτημένο από οικονομικά συμφέροντα και η συνεργασία με την ιστοσελίδα αποφέρει οικονομικά οφέλη στους διαχειριστές του τρωκτικού;
Ρωτάμε γιατί περιμέναμε μία αντίδραση αλλά δεν είδαμε ούτε κουβέντα. Και το θέμα είναι απ’ αυτά που πρέπει να γράφονται στην ειδική κατηγορία «ειδικά αφιερωμένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου