Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Γ.Παπανδρέου: Έκτακτο βοήθημα σε 500.000 χαμηλοσυνταξιούχους



Έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε 500.000 χαμηλοσυνταξιούχους εξήγγειλε σήμερα ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου κατά την ομιλία του στο Περιστέρι. Παράλληλα, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στη ΝΔ, λέγοντας πως η «ΝΔ έβαλε φωτιά στην Ελλάδα και ζητά από μας να τη σβήσουμε».

Σε μία ημέρα έριξε βροχή ενός έτους

Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέγραψε ο Μετεωρολογικός Σταθμός του Αστεροσκοπείου Αθηνών στη βάση του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος» στην Ικαρία, σχετικά με την καταιγίδα που ξέσπασε στις 18 Οκτωβρίου και διήρκεσε μέχρι τα ξημερώματα, το συνολικό ύψος βροχής ανήλθε στα 303 χιλιοστά!

Ο αρχιτέκτονας ήταν μεθυσμένος ή οι εργάτες;

Ο αρχιτέκτονας ήταν μεθυσμένος ή οι εργάτες;

ΔΕΙΤΕ: Μην πίνετε και... χτίζετε

Στην θέα αυτών των κτιρίων το στομάχι ανακατεύεται λιγάκι και τα μάτια κάνουν πουλάκια. Μην ανησυχείτε. Δεν είστε εσείς που έχετε πιει... πολύ παραπάνω!

92χρονη είναι έγκυος εδώ και 61 χρόνια!!

Ακούγεται σαν απόσπασμα από την ταινία "Μπέτζαμιν Μπάτον" αλλά είναι πραγματικότητα! Γιατροί, καθώς εξέταζαν μια γυναίκα που παραπονιόταν για στομαχικό πόνο, έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν αντίκρισαν στα σπλάχνα της το αγέννητο μωρό που κυοφορεί για περισσότερο από μισό αιώνα!

Εκρηκτικά έριξαν τους Δίδυμους πύργους..

ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΥΡΟΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ!!

Νέα στοιχεία που φέρνει στο φως ομάδα επιστημόνων, έρχονται να ενισχύσουν την θεωρία που υποστηρίζει ότι η πτώση των Δίδυμων Πύργων οφείλεται σε ελεγχόμενη έκρηξη και όχι σε πυρκαγιά που προκάλεσε η κηροζίνη των αεροσκαφών.

Λωρίδες τραμ στην Αθήνα

Τέλος στην πολύωρη αναμονή και στις δραματικέςκαθυστερήσεις στην εκτέλεση δρομολογίων του τραμ βάζουν τα νέα σχέδια του υπουργείου Μεταφορών για την αναπροσαρμογή του χάρτη των μέσων μαζικής μεταφοράς στο λεκανοπέδιο.