Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Μαζί Μενεγάκη-Λάτσιος



Οι σχέσεις τους από τη μέρα που ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους δεν ήταν και οι καλύτερες.

Οι διαφωνίες τους όσον αφορά στον διαχωρισμό της κοινής τους περιουσίας, αλλά και για το ποιος φταίει που οδηγήθηκαν εκεί τα πράγματα ήταν τα κυριότερα αγκάθια στον χωρισμό τους...

Το μόνο που τους ενώνει πλέον είναι τα τρία τους παιδιά που κάνουν τα πάντα για να τα διαφυλλάξουν από την δημοσιότητα. (Εξού και οι νέες ανακοινώσεις και τα εξώδικα σε κανάλια).

Πόσο όμως ισχύουν όλα τα παραπάνω; Και κυρίως πόσο ισχύει ο χωρισμός τους;

Οι περισσότεροι υποστηρίζουν πως είναι ένα παιχνίδι του ζευγαριού για λόγους δημοσιότητες και λίγοι είναι εκείνοι που πραγματικά πιστεύουν ότι ισχύει 100%.

Όπως και να έχει ακόμα κι αν ισχύει τελικά ο χωρισμός, σίγουρα δεν ισχύουν οι εντάσεις ανάμεσα τους, αφού την Παρασκευή το βράδυ το ζευγάρι ήταν μαζί...

Συγκεκριμένα η Ελένη και ο Γιάννης βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο των βορείων προαστίων να τρώνε και μιλάνε σε ιδιαίτερα καλό και φιλικό κλίμα.

Οι δυο τους έφτασαν στο μαγαζί με διαφορετικά αυτοκίνητα και παρά το γεγονός ότι κάθισαν σε κεντρικό τραπέζι έδειχναν να αδιαφορούν για τα δεκάδες βλέμματα των υπόλοιπων πελατών.

Όλα αυτά έγιναν την ίδια ώρα που στον Antenna έπαιζε ο τελικός του X- factor και πριν πάει ο Γιάννης Λάτσιος στο πάρτι που ακολούθησε μετά.

Το πρώην(;) ζευγάρι συζητούσε χαμηλόφωνα και όταν αντιλήφθησαν την τηλεοπτική κάμερα του Star έξω από το μαγαζί φρόντισαν να φύγουν με διαφορά ώρας από την πίσω πόρτα του μαγαζιού..

Κιηματογραφικά σκηνικά δηλαδή...
http://troktiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου