Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

X-Factor: Το παιχνίδι αρχίζει... τώρα!



Είδαμε χθες άλλον έναν τελικό. Το X-Factor 2 έφτασε στο τέλος, το Greek Idol έρχεται τον Μάρτιο, μαζί και το Ελλάδα έχεις ταλέντο, δεν θα αργήσει να φτάσει το X-Factor 3 και πάει λέγοντας…

Πόσα ταλέντα τελικά χωράνε σε μια χώρα; Αν λάβουμε υπόψη την οικονομική κρίση και την ακόμα μεγαλύτερη κρίση των δισκογραφικών εταιρειών τα τελευταία χρόνια, το ερώτημα γίνεται ακόμα πιο έντονο...
Το σίγουρο πάντως είναι ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από την διοργάνωση αυτών των παιχνιδιών (καναλάρχες και δισκογραφικές) ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Όπου πέφτουν τα φώτα της δημοσιότητας, εκεί είναι και το κέρδος, και όσο τα φώτα της δημοσιότητας αλλάζουν θέση, πέφτουν σε νέα άτομα, δημιουργούν νέο κέρδος αλλά έχουν αφήσει πίσω τους στο σκοτάδι όλους όσους φώτιζαν πριν.

Τίποτα από όλα αυτά βέβαια δεν είναι κατακριτέο. Εταιρείες είναι και ψάχνουν νέες ευκαιρίες για να αυξήσουν τα κέρδη τους. Αυτό που αναρωτιέμαι όμως είναι αν όλα αυτά τα παιδιά που εμπλέκονται σε αυτά τα παιχνίδια ξέρουν και περιμένουν ότι ο προβολέας της επικαιρότητας θα φύγει όπου να ναι από πάνω τους και τότε εκεί, στο σκοτάδι μόνο λίγοι επιβιώνουν.

Ήβη, Ελευθερία, Νίνι, Γιούλη, Νικηφόρε, Hovig, Δημήτρη, Σταύρο, Πωλίνα, Έλενα, Ελένη, Χαρίκλεια, Pale Faces, X-Odos, 360 μοίρες, 48 ώρες…. Το πραγματικό παιχνίδι αρχίζει τώρα!
http://troktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου