Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Ακυρώθηκε στο παρά πέντε συμβόλαιο θανάτου






Σε εκτελεστή για να δολοφονηθεί ο σύζυγος της κοπέλας απευθύνθηκε ένα ζευγάρι εραστών από τη Λαμία, αλλά το σχέδιο ακυρώθηκε τελευταία στιγμή, καθώς ο “εκτελεστής” αποκάλυψε τα πάντα στους Αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας.

Ο “εκτελεστής” κατέθεσε ότι τον πλησίασε ένας 29χρονος και του κατέβαλε 2.000 ευρώ ως προκαταβολή για "συμβόλαιο θανάτου" και εκεί ξεδιπλώθηκε ένα ακόμα τραγικό στοιχείο της υπόθεσης, καθώς ο σύζυγος της κοπέλας είναι αδερφός του εραστή.
Ο “εκτελεστής” κατέθεσε πως υπήρχε ερωτική σχέση του 29χρονου με την 29χρονη σύζυγο του αδερφού και το τελευταίο διάστημα υπήρξαν πιεστικοί, ζητώντας του να προχωρήσει σε άμεση εφαρμογή του σχεδίου.
Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της 29χρονης και του συντρόφου της, οι οποίοι ομολόγησαν το σχέδιό τους, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Φθιώτιδας. Ο 34χρονος σύζυγος έπαθε σοκ όταν ανυποψίαστος μάθαινε λεπτομέρειες του σχεδίου.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ίδιος, πατέρας δύο παιδιών, δεν είχε αντιληφθεί τίποτα και μάλιστα προσπαθούσε να αποκαταστήσει τον 29χρονο αδερφό του. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου