Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Oι φαντασιώσεις του κουνιάδου και το συμβόλαιο θανάτου



Διαφορετική τροπή από ότι ανέμενε κανείς πήρε η υπόθεση του συμβολαίου θανάτου ενός άνδρα στη Λαμία από τη σύζυγό του και τον αδερφό αφού η 29χρονη αφέθηκε ελεύθερη λόγω αμφιβολιών. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας υπογραμμίστηκε πως όλα αυτά ήταν φαντασιώσεις του 29χρονου.

Αρχικά, σοκ είχε προκληθεί στην κοινωνία της Λαμίας από την κατάθεση ενός 35χρονου "υποψήφιου" δολοφόνου ο οποίος υποστήριξε στις αρχές πως τον πλησίασε ο αδερφός του παρολίγον θύματος και προσφέροντάς του 2.000 ευρώ του ζήτησε να τον σκοτώσει αφού διατηρούσε δεσμό με τη γυναίκα του-νύφη του.

Ύστερα από πολύωρες καταθέσεις, του άνδρα της 29χρονης και συγγενών, η γυναίκα κρίθηκε αθώα λόγω αμφιβολιών ενώ στον συνομίλικό της και αδερφό του συζύγου της επιβλήθηκε ποινή 7 μηνών με αναστολή. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σημειώθηκε επανειλημμένως ότι δεν υπήρχε καμία ερωτική σχέση κι πως πρόκειται για φαντασιώσεις του 29χρονου.

Ο υποψήφιος δολοφόνος κρίθηκε αθώος με τον εισαγγελέα να ζητά την απαλλαγή της 29χρονης και του 35χρονου και αντιθέτως την ενοχή του 29χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου