Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Δ. Μακεδονία






Πολλές δεκάδες συλλήψεων, κατάσχεση ποσότητας ινδικής κάνναβης που ξεπερνά το ένα κιλό καθώς και σωρεία προστίμων για παραβάσεις του Κώδικα Κυκλοφορίας, είναι ο απολογισμός μεγάλη αστυνομικής επιχείρησης που έλαβε χώρα, χθες, στη Δυτική Μακεδονία.


Ενενήντα άνθρωποι, εκ των οποίων οι ογδόντα ένας είναι λαθρομετανάστες, συνελήφθηκαν από τις αρχές σε μια συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών διευθύνσεων της δυτικής Μακεδονίας μετά από έλεγχο σε περισσότερα από εννιακόσια άτομα και εξακόσια οχήματα.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων η αστυνομικές δυνάμεις κατάσχεσαν περισσότερο από ένα κιλό ινδικής κάνναβης, τρία ΙΧ αυτοκίνητα καθώς και ποσότητα βεγγαλικών.

Σημειώνεται επίσης, πως οι λιμενικές αρχές της Μαγνησίας προχώρησαν χθες στην σύλληψη ενός ιστιοφόρου μήκους 11 μέτρων που μετέφερε 23 λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Το ιστιοφόρο που έπλεε υπό αυστριακή σημαία, απέπλευσε από την περιοχή «Ερντέκ» της Τουρκίας την περασμένη Δευτέρα. Για το περιστατικό, ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας, ο οποίος διέταξε το σχηματισμό φακέλου δικογραφίας, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, σε βάρος των δύο αλλοδαπών διακινητών, ενώ το σκάφος που χρησιμοποιήθηκε στην παράνομη μεταφορά κατασχέθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου