Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Η Γερμανία νιώθει ξανά αγαπητή χάρη στη Λένα...

Με πυροτεχνήματα, υπαίθρια πάρτι και πανηγυρισμούς που θύμιζαν… κατάκτηση Μουντιάλ γιόρτασαν οι Γερμανοί την πρώτη τους νίκη στηEurovision μετά το 1982.

Διυπουργική για τις αποκρατικοποιήσεις






Το τριετές πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων εξετάζουν οι υπουργοί Οικονομικών, Οικονομίας, Περιβάλλοντος, Πολιτισμού και Υποδομών, εν όψει του υπουργικού συμβουλίου της ερχόμενης εβδομάδας, το οποίο και θα λάβει τις οριστικές αποφάσεις.

Ο Μαντέλης παρέδωσε το διαβατήριο του







Λίγο μετά τις 11.00 το πρωί επιδόθηκε στον πρώην υπουργό Μεταφορών Τάσο Μαντέλη το έγγραφο απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα ενώ ο ίδιος παρέδωσε στον αστυνομικό που τον επισκέφθηκε το διαβατήριο του.

Κόντρα Σημίτη - ΝΔ για τη Siemens







Κίνηση εντυπωσιασμού χαρακτηρίζει ο Κ. Σημίτης το αίτημα που διατύπωσε η ΝΔ, να κληθεί ο πρώην πρωθυπουργός να καταθέσει στην εξεταστική για τη Siemens. Την ίδια ώρα, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τα «μαύρα ταμεία» της γερμανικής εταιρείας.

Άλωση της Κωνσταντινούπολης: 29ης Μαΐου 1453







"Σώπασε, κυρά Δέσποινα, μην κλαις και μη δακρύζης, πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα' ναι". 29 Μαΐου μαύρη μέρα για τον Ελληνισμό, το 1453 έπεσε η Βυζαντινή Αυτοκρατορία από τους Οθωμανούς,  Θρήνος κλαυθμός και οδυρμός και στεναγμός και λύπη, Θλίψις απαραμύθητος έπεσεν τοις Ρωμαίοις.

Σάλος για τη φωτογραφία βρέφους αγκαλιά με πύθωνα







Άναυδοι έμειναν οι συγγενείς και οι φίλοι μιας μητέρας από την Αυστραλία, όταν είδαν τη φωτογραφία που τράβηξε το μόλις τριών μηνών κοριτσάκι της στον ζωολογικό κήπο του Queensland.

Σύγκρουση οχημάτων στο Δέλτα Παλαιού Φαλήρου






Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου, κοντά στο Δέλτα του Παλαιού Φαλήρου ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα και μία μηχανή.

Στο σημείο έσπευσε όχημα της πυροσβεστικής και τρία περιπολικά της Αστυνομίας.

Ένας ελαφρά τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Συνελήφθη 20χρονος για κατοχή ηρωίνης






Άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου συνέλαβαν 20χρονο, Αλβανό υπήκοο, κάτοικο Νομού Βοιωτίας, για κατοχή ηρωίνης.

Oκτώ συλλήψεις για τα επεισόδια στη Λαμία






Οκτώ άτομα συνελήφθησαν το Σάββατο στην πόλη της Λαμίας για συμμετοχή στα επεισόδια μεταξύ οπαδών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν αύριο στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Δ. Μακεδονία






Πολλές δεκάδες συλλήψεων, κατάσχεση ποσότητας ινδικής κάνναβης που ξεπερνά το ένα κιλό καθώς και σωρεία προστίμων για παραβάσεις του Κώδικα Κυκλοφορίας, είναι ο απολογισμός μεγάλη αστυνομικής επιχείρησης που έλαβε χώρα, χθες, στη Δυτική Μακεδονία.

Ξυλοκόπησαν και λήστεψαν πεζό στη Νίκαια





Τέσσερα άτομα επιτέθηκαν χθες το βράδυ σε έναν αλλοδαπό και, αφού τον χτύπησαν, αφαίρεσαν τα χρήματα που είχε στις τσέπες του. Το περιστατικό συνέβη στις 22:20, στη Νίκαια, όταν οι δράστες ακινητοποίησαν με τη βία το θύμα επί της οδού Μπελογιάννη

Βγάζει τον Πειραιά από τη ρότα του το «Ζenith»

Κάθε χρόνο,  11 πλοία της  εταιρείας στην  οποία ανήκει και  το «Ζenith»  (φωτογραφία)  πραγματοποιούν  400  προσεγγίσεις σε  ελληνικά νησιά
Δεν θα προσεγγίσει τελικά στον Πειραιά το κρουαζιερόπλοιο «Ζenith», το οποίο ήταν προγραμματισμένο να καταπλεύσει στο λιμάνι τη Δευτέρα.

Νέα υποβάθμιση της Ισπανίας από τη Fitch

Την πιστοληπτική ικανότητα της Ισπανίας υποβάθμισε την Παρασκευή ο οίκος Fitch, οδηγώντας σε νέα υποχώρηση του ευρώ και εντείνοντας τους φόβους για τις ασθενείς οικονομίες του νότου της ευρωζώνης.

Κάποιος μας βλέπει...

«Πολλοί άνθρωποι είναι εκνευρισμένοι μαζί μας» παραδέχθηκε ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Facebook.  Και ανακοίνωσε ευρείες αλλαγές στις ρυθμίσεις απορρήτου, με στόχο την καλύτερη προστασία των προσωπικών δεδομένων των 400  εκατομμυρίων χρηστών
Το ένα είναι η δημοφιλέστερη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης παγκοσμίως. Το άλλο, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαδικτυακών υπηρεσιών, ο κολοσσός των μηχανών αναζήτησηςκαι πολλά ακόμα. Facebook και Google, όμως, έχουν, πέραν της δημοτικότητάς τους, ακόμα ένα κοινό: την αυξανόμενη οργή εναντίον τους για «κατάχρηση τηςεμπιστοσύνης» και «παραβίαση τωνπροσωπικών δεδομένων» των χρηστών. Αραγε, υπάρχει χώρος για πραγματικά προσωπικά δεδομένα στο Ιντερνετ; 

Η Λένα από τη Γερμανία στην κορυφή της Eurovision


Η 19χρονη Γερμανίδα Lena Meyer-Landrut κατέκτησε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Ξυλουργός έκοψε το πέος του με πριόνι

Τραγικό ατύχημα είχε ένας ξυλουργός, ο 54χρονος Stuart Keen από την Μεγάλη Βρετανία, ο οποίος στην προσπάθεια του να φτιάξει ένα ντουλάπι, όντας μεθυσμένος έκοψε με πριόνι το πέος του. Αμέσως μόλις συνέβη το περιστατικό, ο ίδιος κάλεσε ασθενοφόρο, λέγοντας τους με φωνή που έτρεμε από τον πόνο: “βοηθήστε με, πεθαίνω από την αιμορραγία”.

Γατάκι, πλύθηκε στο πρόγραμμα για τα μάλλινα και επέζησε...

Δεν είναι τυχαίο, ότι οι γάτες είναι επτάψυχες...
Ενα μικρό γατάκι, κατατρόμαξε τους ιδιοκτήτες του, όταν εμφανίστηκε μέσα από το πλυντήριο ζαλισμένο και μουσκεμένο, αλλά ολοζώντανο !

Απέκτησε δίδυμα κοριτσάκια στα 60 της χρόνια

Δίδυμα κοριτσάκια έφερε στον κόσμο μια εξηντάχρονη Κινέζα, που υποβλήθηκε σε επιτυχημένη εξωσωματική γονιμοποίηση. Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα China Daily, pρόκειται για τη μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα στην Κίνα που γίνεται μητέρα.

Μην αντέχοντας την γκρίνια της, έπεσε από το μπαλκόνι για 2η φορά και σώθηκε!

Ένας άντρας από την Ρωσία μην αντέχοντας την γκρίνια της γυναίκας του είχε πέσει από το μπαλκόνι του διαμερίσματος τους για δεύτερη φορά και σώθηκε!

Γαμήλια ανθοδέσμη κατέρριψε αεροπλάνο

Σύμφωνα με δημοσιεύμα του BBC, καθώς η τελετή του γάμου στην περιοχή Σουβερέτο κοντά στο Λιβόρνο της Ιταλίας τελείωσε, ήρθε η ώρα για το πέταγμα της ανθοδέσμης, με την διαφορά ότι η ανθοδέσμη δεν πετάχτηκε από την νύφη, αλλά από μία 44χρονη που βρισκόταν σε ένα αεροπλάνο το οποίο είχε μισθωθεί από τους νεόνυμφους, προκειμένου να γίνει πιο εντυπωσιακή αυτή η παραδοσιακή στιγμή…

Ξεγέννησε 18.000 παιδιά και συνεχίζει..

Τίποτα δεν φαίνεται να αγγίζει τον Αμερικανό μαιευτήρα Γουόλτερ Γουότσον ο οποίος συνεχίζει να ασκεί κανονικά το επάγγελμά του παρά τα 100 του χρόνια.

Της επέβαλαν πρόστιμο επειδή τηλεφωνούσε 49 φορές την ημέρα στο γιο της!

Αυστριακό δικαστήριο έβαλε φρένο στην υπερβολική αγάπη μιας 73χρονης μητέρας προς το γιο της, επιβάλλοντάς της πρόστιμο επειδή του τηλεφωνούσε έως και 49 φορές την ημέρα, έγραψε η αυστριακή εφημερίδα Κλάϊνε Τσάϊτουνγκ.

Απίστευτο! Κατσαρίδες σε μέγεθος κινητού τηλεφώνου εμφανίστηκαν στην Καλαμάτα

Τεράστιες κατσαρίδες, σε μέγεθος κινητού τηλεφώνου, έκαναν της εμφάνισή τους στις εγκαταστάσεις της μονάδας βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων του Δήμου Καλαμάτας. Η εμφάνιση των εντόμων ανησύχησε τους εργαζόμενους και ο διευθυντής των γεωτεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Γιάννης Λιοντήρης έστειλε δείγμα στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο.

«Δεν αντιµετωπίζουν τους εργάτες σαν ανθρώπους»

Ξέρω την αιτία   των  αυτοκτονιών και µπορώ να  λύσω το πρόβληµα. Ελπίζω να  πάρω αµοιβή 1 εκατοµµύριο  γιουάν». Η τραγωδία στην  Foxconn συνεχίζεται
Ενας 25χρονος είναι ο 13ος εργάτης του εργοστασίου της ταϊβανέζικης Foxconn στη Σεντσέν της Νότιας Κίνας που αποπειράθηκε φέτος να βάλει τέλος στη ζωή του. Αραγε, αξίζει να πεθάνεις για το iΡad; ρωτάει στην πρώτη σελίδα του ο βρετανικός «Ιντιπέντεντ» αναφερόµενος στο νέο γκάτζετ της Αpple που κυκλοφορεί σήµερα παγκοσµίως και κατασκευάζεται στο εν λόγω εργοστάσιο. 

Ινδία: Δεκάδες νεκροί από εκτροχιασμό τρένου

Οργάνωση που υποστηρίζεται από μαοϊστές αντάρτες ανέλαβε την ευθύνη για τον εκτροχιασμό του τρένου στην ανατολική Ινδία, που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 71 ανθρώπους.

Σταμάτησε η διαρροή πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού

Στην αεροφωτογραφία φαίνεται η προσπάθεια καθαρισμού των ακτών της Λουιζιάνα από ειδικά συνεργεία.
Σταμάτησε η διαρροή πετρελαίου και φυσικού αερίου από την πετρελαιοπηγή στον Κόλπο του Μεξικού μετά την επιχείρηση σφράγισής της με λάσπη, δήλωσε ο επικεφαλής της αμερικανικής ακτοφυλακής ναύαρχος Θαντ Αλεν.

Οι μισθοί στον γύψο

Τριετές πάγωμα μισθών στον ιδιωτικό τομέα, χαμηλότερες εισαγωγικές αποδοχές και για τους νέους σε ηλικία εργαζόμενους, ανατροπές στον θεσμό των συμβάσεων εργασίας, στις ομαδικές απολύσεις αλλά και στις αποζημιώσεις λόγω απόλυσης είναι ορισμένα από τα 10 μέτρα- φωτιά που προωθεί το υπουργείο Εργασίας με βάση το δεσμευτικό μνημόνιο της κυβέρνησης με την τρόικα (ΔΝΤ, Ε.Ε. και ΕΚΤ) για την οικονομική στήριξη της χώρας. 

Μειώνεται η σχολική ύλη από Σεπτέμβριο



Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συναντήθηκε σήμερα η υπουργός Παιδείας.
Λιγότερη ύλη στα θετικά, κυρίως, μαθήματα των περισσότερων τάξεων και επιμόρφωση των εκπαιδευτικών περιλαμβάνουν οι αλλαγές, που ανακοίνωσε πως θα ισχύσουν από τον Σεπτέμβριο η υπ. Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου. 

Σενάρια τρόμου για τα 40 χρόνια



Εκπαιδευτικοί  διαμαρτυρόμενοι στην τελευταία μεγάλη εργατική  κινητοποίηση.  ΓΣΕΕ και  ΑΔΕΔΥ οργανώνουν το  Σάββατο 5  Ιουνίου νέο  συλλαλητήριο  για το Ασφαλιστικό στην  Πλατεία Κοτζιά, ενώ ετοιμάζουν και  24ωρη  απεργία, μάλλον στις 16  του ίδιου μήνα
Σε τρία σενάρια για τα 40 έτη ασφάλισης, που θα θίξουν χιλιάδες ασφαλισμένους, επικεντρώνονται οι συζητήσεις μεταξύ του υπουργού Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδου και των εκπροσώπων της τρόικας για το νέο Ασφαλιστικό. 

Πήρε ο κλέφτης το 100 να καταγγείλει ότι τον... έκλεψαν!

▅Αλγερινός  διαρρήκτης   κάλεσε χθες  βράδυ την  Αμεση Δράση  για να καταγγείλει ότι του  έκλεψαν τα  κλοπιμαία από το σπίτι!
«ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΒΟΗΘΕΙΑ, με κλέψανε. Σας παρακαλώ ελάτε στην οδό Ρεστωδίου».

Συνέλαβαν 72 «πορτοφολάδες» στον ΗΣΑΠ



Πολυμελής σπείρα 72 «πορτοφολάδων», με συνεργό έναν υπάλληλο security ο οποίος παρείχε την πληροφορία για παρουσία αστυνομικού στο δίκτυο του ΗΣΑΠ, εξάρθρωσε σήμερα η αστυνομία.

Παπανδρέου : «Φταίμε όλοι για τη διαφθορά - πρέπει να ματώσουμε»

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου
Την ανάγκη να μείνουν πίσω αντιλήψεις και πρακτικές στην πολιτική οι οποίες οδήγησαν στο «σημερινό αδιέξοδο» επεσήμανε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας σε σύσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου στην Κομοτηνή.

Νέα απειλή από άλλο ηφαίστειο της Ισλανδίας

«Καμπανάκι» για νέο κίνδυνο έκρηξης ισλανδικού ηφαιστείου χτυπούν οι επιστήμονες. 

Οι βιεννέζοι πρωταθλητές στην ποιότητα ζωής

Η Βιέννη κατακτά για δεύτερη συνεχή χρονιά την 1η θέση στον κόσµο από την άποψη του βιοτικού επιπέδου. Αυτό έδειξε έρευνα της εταιρείας συµβούλων ανθρώπινου δυναµικού Μercer. 

Μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας στον κόσμο η Apple

Η Αpple ξεπέρασε σε χρηματιστηριακή αξία τη μεγάλη ανταγωνίστριά της Microsoft
Η Αpple, χάρη κυρίως στην τεράστια εμπορική επιτυχία του iPod, του iPhone και τώρα του iPad, ξεπέρασε σε χρηματιστηριακή αξία τη μεγάλη ανταγωνίστριά της Microsoft και είναι πλέον η μεγαλύτερη  εταιρεία τεχνολογίας στον κόσμο.

Με αίμα βάφτηκαν δυο τεμένη στο Πακιστάν

Τουλάχιστον 80 είναι οι νεκροί και άλλοι 80 οι τραυματίες από τις επιθέσεις που έγιναν σήμερα σε δύο τεμένη στη Λαχόρη του Πακιστάν.

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Έρχεται ο "φόρος παρθενίας"!!

Η παραπάνω είδηση είναι πέρα για πέρα αληθινή και εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στην Γερμανία. Η ιδέα "μπήκε" στο μυαλό των οικονομικών συμβούλων της κυβέρνησης όταν είδαν πως όλο και περισσότερα νέα κορίτσια καταφεύγουν στο διαδίκτυο και πωλούν την παρθενιά τους!

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Χωρίς «ανάσα» η Δυτική Αττική

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα διεκδικήσεων που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής, αλλά και τις αναπτυξιακές προοπτικές της Δυτικής Αττικής, παρουσιάστηκε σε ημερίδα που διοργανώθηκε στην Ελευσίνα υπό την αιγίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δ. Αττικής. Στη μαραθώνια ημερίδα συμμετείχαν μέλη της επιστημονικής κοινότητας, καθώς και φορείς της Δ. Αθήνας, οι οποίοι στις εισηγήσεις τους τεκμηρίωσαν τα προβλήματα και την προοπτική εξυγίανσης της περιοχής.

Στον τελικό το OPA με τον Γιώργο Αλκαίο

Μια θέση στον τελικό της Eurovision εξασφάλισε η Ελλάδα με το τραγούδι «Opa» του Γιώργου Αλκαίου κατά τον πρώτο ημιτελικό που φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Όσλο.

Νέο σοκ στις συντάξεις



Πέντε νέες επώδυνες αλλαγές στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο (μεταξύ αυτών προβλέπεται να καταβάλλεται πλήρης σύνταξη στα 40 χρόνια εργασίας) απαιτούν οι εμπειρογνώμονες της τρόικας (Ε.Ε., ΕΚΤ, ΔΝΤ) που σήμερα επισκέπτονταιγι΄ αυτό τον λόγο την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας. 

Σταθερά πρώτη στην ακρίβεια η Ελλάδα

Αυτή την πρωτιά δεν την χάνουμε με τίποτα... Πρωταθλήτρια στην ακρίβεια στην ευρωζώνη ανακηρύχθηκε η Ελλάδα και για τον Απρίλιο.

«Ξηλώνονται» 20 διευθυντές εφοριών, αλλάζουν οι εισπρακτικοί μηχανισμοί



«Ξήλωμα» 20 διευθυντών εφοριών και μετακινήσεις 70 εφοριακών ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, σε μια προσπάθεια να βελτιώσει την απόδοση των υπηρεσιών του και να αυξηθούν τα έσοδα.

Πιο σκληρό Ασφαλιστικό

Με τη σφραγίδα των εμπειρογνωμόνων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που σήμερα εγκαθίστανται στην Αθήνα, το υπουργείο Εργασίας ετοιμάζεται να προσθέσει στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο σκληρές αλλαγές, όπως τα 40 έτη εργασίας για πλήρη σύνταξη και την εφαρμογή των μέτρων από το 2015. Μάλιστα, δεν αποκλείονται πλέον και άλλες δυσμενείς παρεμβάσεις, κυρίως όσον αφορά τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης. 

ΟΟΣΑ: Ύφεση 3,7% και αύξηση της ανεργίας στο 14,3% προβλέπει για την Ελλάδα

«Βαθιά» ύφεση στην Ελλάδα και αύξηση της ανεργίας στο 14,3% μέχρι το τέλος του 2011 προβλέπει ο ΟΟΣΑ στην έκθεση που δημοσιοποιήθηκε για τις προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας.

Λίγοι οι Έλληνες δότες αίματος, μυελού και ομφάλιου αίματος


Ουραγός είναι η χώρα μας σε δότες αίματος, μυελού και ομφάλιου αίματος, ενώ είμαστε πρωταθλητές στη φύλαξη ομφάλιου αίματος σε ιδιωτικές τράπεζες.

Νέα μέθοδος για τον εντοπισμό του καρκίνου


Μια νέα ανακάλυψη για την ανίχνευση του καρκίνου των ωοθηκών σε γυναίκες που έχουν περάσει στο στάδιο της εμμηνόπαυσης, έρχεται από τον Karen Lou, του Κέντρου Καρκίνου Anderson, του πανεπιστημίου του Texas.

Εγκαίνια για την πρώτη Τράπεζα Μοσχευμάτων Κερατοειδούς


Αλλάζει άρδην προς το καλύτερο το θολό τοπίο των μεταμοσχεύσεων στη χώρα μας με τη δημιουργία και λειτουργία της πρώτης Τράπεζας Μοσχευμάτων Κερατοειδούς στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν». Τα εγκαίνια της Τράπεζας Μοσχευμάτων Κερατοειδούς πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, την υπουργό Μαριλίζα Ξενογιαννακοπουλου και την υφυπουργό Φώφη Γεννηματά.

Καθηγήτρια στην Κύπρο βίασε μαθητές της!


Σάλο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Λάρνακας το δημοσίευμα κυπριακής εφημερίδας, κατά το οποίο καθηγήτρια βίασε δύο ανήλικους μαθητές μέσα στο αυτοκίνητό της.

Ο Θεός του είπε να περπατάει γυμνός στου δρόμους για να σώσει την ψυχή του!


Ένας άντρας που συνελήφθη στην πολιτεία της Λουιζιάνα για προσβολή της δημοσίας αιδούς, έφερε ως δικαιολογία ότι κυκλοφορούσε γυμνός για να σώσει την ψυχή του.

Φόρτιζε την τεχνητή καρδιά της από τον αναπτήρα του αυτοκινήτου της!


Η Anne Britten είναι μια γυναίκα που ταλαιπωρήθηκε πολύ με την υγεία της. Έχοντας γεννηθεί με την καρδιά στα δεξιά από νωρίς παρουσίασε πολλά προβλήματα και μπήκε σε λίστα για μεταμόσχευση.

Ανακάλυψε ότι την απάτησε με 500 γυναίκες!


Μια μέρα χωρίς σεξ ήταν μια μέρα χαμένη για τον 47χρονο Κινέζο αξιωματούχο. Αυτό δείχνουν τα ημερολόγια που έπεσαν στην αντίληψη της γυναίκας του, και στα οποία περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τις συναντήσεις που είχε με γυναίκες τα τελευταία χρόνια.

Αυστραλία: Μεγάλος ο αριθμός των ανδρών που κακοποιείται από γυναίκες!

Διαστάσεις καλυμμένης επιδημίας έχει η κακοποίηση των ανδρών από τις γυναίκες τους στην Αυστραλία, σύμφωνα με τα στοιχεία πρόσφατης έρευνας μεταξύ ανδρών που έχουν πέσει θύματα των συντρόφων τους.
Ο πραγματικός αριθμός των ανδρών που υποτιμούνται, υβρίζονται και, σε ορισμένες περιπτώσεις, δέρνονται και κακοποιούνται σεξουαλικά, είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία.

Αράχνη του πέταξε τον ιστό της στα μάτια!

Παρά τρίχα θα μπορούσε να πει κανείς ότι γλύτωσε ο ιδιοκτήτης της ταραντούλας από το θανατηφόρο τσίμπημά της, μόνο που στην περίπτωσή του η απειλή δεν ήταν το δηλητήριο αλλά η ίδια η τρίχα που εκτόξευσε η αράχνη εναντίον του, με στόχο το μάτι του.

Συλλήψεις καλεσμένων σε γάμο μεσήλικα με νεαρό ευνούχο


Απίστευτο και όμως… πακιστανικό. Η Αστυνομία στο Βορειοδυτικό Πακιστάν ανακοίνωσε πως συνέλαβε έναν άνδρα, διότι παντρεύτηκε έναν άλλον άνδρα που ήταν ευνούχος, καθώς και τους καλεσμένους του ζευγαριού που παραβρέθηκαν στη γαμήλια τελετή.

O Οικουμενικός Πατριάρχης στη Μόσχα


Πανηγυρικό συλλείτουργο στον καθεδρικό ναό του Σωτήρος στη Μόσχα τέλεσαν ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλλος, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει σήμερα την ονομαστική του εορτή, ημέρα κατά την οποία τιμάται η μνήμη των βαπτιστών των Σλάβων ισαποστόλων Κυρίλλου και Μεθοδίου.