Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Συμβουλές μακιγιάζ από την Ντενίζ



Φίλες και φίλοι σήμερα θα σας εξηγήσω πως χρησιμοποιούμε το κάθε προϊόν καθαρισμού προσώπου.

1) ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ: Αδειάζουμε μικρή ποσότητα στο ένα μας χερι και με το άλλο παίρνουμε και βάζουμε στο μέτωπο, μάγουλα, μύτη, και πηγούνι. Κάνουμε ανοδικές κυκλικές κινήσεις και με τα δύο χερια για ένα λεπτό και το αφαιρούμε με μπόλικο νεράκι.


2) ΛΟΣΙΟΝ: Παίρνουμε λίγο βαμβάκι η πον πον ντεμακιγιάζ το βρέχουμε με λίγο νεράκι και τη λοσιόν και παλι ανοδικές κυκλικές κινήσεις σε ολο μας το πρόσωπο.

3)ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ: Με μια σπατουλίτσα παίρνουμε μικρή ποσότητα κρέμας και την τοποθετούμε εκεί στο κοκαλάκι πού έχουμε κάτω από τα μάτια και πάνω από τα φρύδια. Με το τέταρτο δάκτυλο μας κάνουμε ελαφρύ μασάζ σχηματίζοντας μικρά οκταράκια μέχρι να απορροφηθεί η κρεμούλα.

4) ΚΡΕΜΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ...Παίρνουμε λίγη ποσότητα στο χέρι μας πάντα με σπάτουλα για να μην μεταφέρουμε μικρόβια και την απλώνουμε στο δέρμα μας και κάνουμε απαλό μασάζ με ανοδικές κυκλικές κινήσεις έως ότου απορροφηθεί όλη η κρέμα.  Στο μέτωπο και στο λαιμό κάνουμε μασάζ με πλάγιες κινήσεις οπως βγαίνουν οι ρυτίδες.

1 σχόλιο:

  1. einai toso simantiko na einai katharo kai peripoimeno to derma tou proswpou. egw prospathw na prosexw oso pio poly borw kai xrisimopoiw to perfect clean tis loreal. vrika kai ena teleio videaki me plirofories gia ton katharismo! http://bit.ly/aNfiHk

    ΑπάντησηΔιαγραφή