Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Αποφασίστε το νυφικό σας χτένισμα

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι προσπαθείτε να βρείτε το στυλ του χτενίσματός σας για την ημέρα του γάμου σας μέσα από φωτογραφίες περιοδικών (έντυπων και online) και άλμπουμ με συλλογές χτενισμάτων που διαθέτει ο κομμωτής σας.
Αυτή είναι άλλωστε μια λογική διαδικασία για να δείτε διαφορετικά στυλ και προτάσεις και να τις συζητήσετε με τον κομμωτή σας, πριν καταλήξετε στην τελική επιλογή μέσα από τα δοκιμαστικά χτενίσματα που θα προηγηθούν της οριστικής απόφασης.
Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε πώς να κάνετε μια τέτοιου είδους έρευνα αγοράς, καθώς υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν βλέπετε ένα χτένισμα σε μια φωτογραφία. Πάμε λοιπόν να τους περιγράψουμε εύκολα και απλά για να είστε και σε αυτό το θέμα καλά διαβασμένες!
Όταν κοιτάζετε σε μια φωτογραφία ένα χτένισμα, είναι σημαντικό να κατανοείτε ότι αυτό που βλέπετε σας αρέσει, γιατί είναι τέλειο για τη γυναίκα της φωτογραφίας! Για μια γυναίκα που έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, σχήμα προσώπου, ύψος λαιμού. Φαίνεται επίσης υπέροχο, γιατί η πυκνότητα των μαλλιών της, η υφή τους και η ποιότητα της τρίχας είναι κατάλληλα για ένα τέτοιο χτένισμα.
Προσπαθήστε λοιπόν να δίνετε προσοχή σε φωτογραφίες χτενισμάτων, στις οποίες η γυναίκα που απεικονίζεται ταιριάζει σε σημαντικό βαθμό στο σχήμα του προσώπου σας και στα χρώματά σας.
Προσέξτε επίσης αν ένα χτένισμα αναδεικνύει κάποια χαρακτηριστικά στα οποία εσείς υστερείτε, έναντι του μοντέλου της φωτογραφίας ή το αντίθετο. Παρατηρήστε επίσης, αν κάποια χαρακτηριστικά σας που θα έπρεπε να τονίζονται, με το συγκεκριμένο χτένισμα περνούν σε δεύτερη μοίρα.
Αλλο ένα σημείο που πρέπει να λαμβάνετε υπόψη είναι το είδος των μαλλιών της φωτογραφίας, ώστε να ταιριάζει με το δικό σας. Αν σας αρέσει ένα πλούσιο χτένισμα κι εσείς δεν έχετε τόσο πυκνά μαλλιά, είναι πολύ πιθανό το αποτέλεσμα στο δικό σας κεφάλι να απέχει πολύ από αυτό της φωτογραφίας. Βέβαια με τα πρόσθετα μαλλιά όλα λύνονται πια.
Αφού κάνετε μια προσεκτική επιλογή φωτογραφιών, το επόμενο βήμα είναι να συζητήσετε με τον κομμωτή σας, ώστε να σας προτείνει πως θα μπορούσατε να επιτύχετε ορισμένα από αυτά, έτσι ώστε να σας κολακεύουν. Σε κάθε περίπτωση ακούστε τη συμβουλή του, είναι ο άνθρωπος που μπορεί να διακρίνει μέσα από μια φωτογραφία, αν ένα συγκεκριμένο χτένισμα θα είναι κολακευτικό για εσάς, τον τύπο σας, την ποιότητα των μαλλιών σας και αν θα έχει την επιθυμητή διάρκεια.

1 σχόλιο:

  1. den xerw gia to nyfiko xtenisma alla proswpika egw gia na dwsw perissotero ogko sta mallia mou vazw ti seria studio volum max tis loreal paris, kai pragmatika ta mallakia mou moiazoun plousia kai exoun panta ogko! http://bit.ly/dsnONy

    ΑπάντησηΔιαγραφή