Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Τη νίκη στον ΠΑΟΝΕ θέλει η Βέροια αλλά το παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής είναι Γιαννιτσά – Επανομή!!!


Και ενώ χρειάζονται ακόμη οκτώ αγωνιστικές για την λήξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας το ενδιαφέρον τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα έχει πάρει ‘φωτιά’ μια και από αγωνιστική σε αγωνιστική τα πράγματα αντί να ξεμπλέξουν την κατάσταση μάλλον την περιπλέκουν περισσότερο.

Έτσι την προσεχή αγωνιστική που θα διεξαχθεί την Κυριακή 21-3-2010 όλα τα παιχνίδια παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον αφού από τα αποτελέσματα θα φανεί ποια ‘η ποιες ομάδες θα παραμείνουν ζωντανές τόσο στην διεκδίκηση των δύο προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στην Β’ Εθνική όσο και αυτών που θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία.

ΠΑΟΝΕ-Βέροια
Ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας αγώνα δίνει την Κυριακή η Βέροια αντιμετωπίζοντας στους Ν. Επιβάτες την τοπική ομάδα που βρίσκεται στην γραμμή του υποβιβασμού. Όμως και η Βέροια μετά την ‘γκέλα’ στην Πτολεμαίδα έχει βάλει στόχο να πετύχει το απόλυτο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και να τερματίσει πρώτη στην βαθμολογία και να επιστρέψει στην Β΄ Εθνική κατηγορία. Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο και αυτό το γνωρίζουν οι παίκτες της Βέροιας και γι’ αυτό πιστεύομε ότι την Κυριακή θα ‘ματώσουν’ για την κατάκτηση της νίκης.

Γιαννιτσά – Επανομή
Ίσως είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής αφού στα Γιαννιτσά η γηπεδούχος ομάδα που τις τελευταίες αγωνιστικές έκανε μία κούρσα πρωταθλητισμού και βρέθηκε στην 3η θέση, υποδέχεται την πρωτοπόρο ομάδα της Αναγέννησης Επανομής που βρίσκεται από την αρχή του πρωταθλήματος στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και φιλοδοξεί να κόψει πρώτη το νήμα και να ανέβει στην Β’ Εθνική.
Όμως και οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη και είναι σε θέση να την πάρουν μετά και την επιστροφή βασικών παικτών στην ενδεκάδα είτε από τραυματισμούς είτε από τιμωρίες , και φυσικά με μία νίκη μπαίνουν για τα καλά στην διεκδίκηση μίας εκ των προνομιούχων θέσεων. Πάντως οι διώκτες των δύο θα περιμένουν πιθανή ισοπαλία που θα δώσει περισσότερες ελπίδες αν φυσικά η Βέροια κερδίσει στον ΠΑΟΝΕ.

Εορδαϊκός –
Δόξα Κρανούλας
Ο δεύτερος του βαθμολογικού πίνακα Εορδαικός θα υποδεχθεί στο γήπεδο του την ισχυρή Δόξα Κρανούλας, σε μία αναμέτρηση που υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον και από τις δύο ομάδες.
Ο μεν Εορδαικός που προέχετε από ήττα με 1-0 στην Φιλιππιάδα δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλεια βαθμών, σε αντίθεση και με την Κρανούλα που ναι μεν απέχει δύο βαθμούς από την γραμμή του υποβιβασμού, αλλά αυτό δεν την έχει εξασφαλίσει.
Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο για τους γηπεδούχους μια και η ομάδα της Κρανούλα; προέρχεται από ρεπό και είναι πιο ξεκούραστη. Σαν σύνολο έχει τις δυνατότητες να πάρει θετικό αποτέλεσμα.
Φυσικά και οι γηπεδούχοι θα παλέψουν για την νίκη έχοντας το μυαλό τους στο ντέρμπι Γιαννιτσών-Επανομής.

Κοζάνη – Πυρσός
Γρεβενών
Γειτονικό ντέρμπι στην Κοζάνη όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί τον Πυρσό Γρεβενών σε έναν αγώνα όπου το βαθμολογικό΄ ενδιαφέρον το έχει η γηπεδούχος ομάδα της Κοζάνης που βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού και χρειάζεται την νίκη ώστε να ελπίζει στην σωτηρία. Οι φιλοξενούμενοι μετά την ήττα εντός ‘έδρας από τα Τρίκαλα με 0-1 έχασαν πλέον κάθε ελπίδα να διεκδικήσουν κάτι καλό για φέτος, αλλά και δεν έχουν πρόβλημα να παραμείνουν στην κατηγορία.

Αναγέννηση Σερρών – Εθνικός
Φιλιππιάδας
Παιχνίδι ζωής ή θανάτου για τους γηπεδούχους είναι η Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Εθνικό Φιλιππιάδας που τις τελευταίες αγωνιστικές βρίσκεται σε φόρμα., και μάλιστα την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε στο γήπεδο της τον Εορδαικό. Όμως και οι γηπεδούχοι όπως έδειξαν και στον αγώνα με την Βέροια έχουν τις δυνατότητες να πάρουν και την νίκη, που θα τους δώσει βαθμολογική ανάσα για την συνέχεια, ώστε να παλέψουν για την οριστική σωτηρία τους.

Τρίκαλα – Θερμαϊκός
Από την στιγμή που και μαθηματικά τίποτε δεν έχει κριθεί η ομάδα των Τρικάλων με νέο προπονητή στον πάγκο της και μετά την νίκη εκτός έδρας επί του Πυρσού, θα παλέψουν μέχρι τέλους και ότι προκύψει.!!
Έτσι πιστεύουμε ότι δεν έχει καμία ‘τύχη’ η ομάδα του Θερμαϊκού στον αγώνα που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων με αποτέλεσμα η ομάδα της Θεσσαλίας να φθάσει τους 43 βαθμούς. και να έχει κάνει και το ρεπό της.
Ο Θερμαϊκός από την άλλη που βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική βαριά ήττα με 1-3 από τα Γιαννιτσά και δεν έχει πλέον ελπίδες να παραμείνει στην κατηγορία.

Φωκικός – Νίκη Βόλου
Οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που έχουν μεγάλη ανάγκη για τους βαθμούς της νίκης μια και βρίσκονται πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη σε αντίθεση με τον Φωκικό που ναι μεν έχει μια απόσταση ασφαλείας αλλά δεν έχει εξασφαλισθεί 100% ακόμη. Αγωνιστικά οι γηπεδούχοι είναι και καλύτεροι και φυσικά έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της νίκης.

Δεν διεξάγεται ο αγώνας Καστοριάς – Μακεδονικού, ενώ ο Βισαλτιακός έχει το ρεπό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου