Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Παραιτήθηκε ο Μανίκας



Παρελθόν από τον πάγκο του Εθνικού Αστέρα, αποτελεί ο Αντώνης Μανίκας. Ο έμπειρος τεχνικός κανονικά το παρών στην αναμέτρηση της ομάδας της Καισαριανής κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά είχε αποφασίσει να αποχωρήσει και πριν από την έναρξη του αγώνα, μέσω γραπτού μηνύματος.

Ο 50χρονος τεχνικός μετά το τέλος του σημερινού αγώνα, δεν έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου και ο βοηθός του, Φώτης Τσουβαλτσίδης, ενημέρωσε ότι ο κ. Μανίκας αποχωρεί οριστικά από τον πάγκο της ομάδας.

Συγκεκριμένα είπε:

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κ. Τσιώλη. Ο κ. Μανίκας δεν μπορεί να έρθει λόγω ενός προσωπικού προβλήματος. Εξάλλου όπως γνωρίζετε, έχει υποβάλει την παραίτηση του. Όσον αφορά το παιχνίδι, οι παίκτες έδειξαν καρδιά και ψυχή και πιστεύω πως το τελευταίο διάστημα έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους».

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, υπάρχουν φήμες πως θα είναι ο πρώην τεχνικός της Ηλιούπολης, ο Νίκος Παντέλης, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου της Καισαριανής και παρακολούθησε την αναμέτρηση.

Τέλος, σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί ο Ουκάρ, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού που υπέστη από τον κακό αγωνιστικό χώρο. -
sportime

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου