Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Πούρα αποκλειστικά για γυναίκες!



Βλέποντας τις πτώσεις στις πωλήσεις των πούρων οι Κουβανοί κατασκευαστές κυκλοφόρησαν πούρα αποκλειστικά για γυναίκες, ώστε να κερδίσουν πελατεία!


Ο κλάδος της καπνοβιομηχανίας έχει δεχτεί ισχυρό πλήγμα το τελευταίο διάστημα αφενός μεν από την οικονομική κρίση, αφετέρου δε από τους νόμους για απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους.
Συνολικά 8% έπεσαν οι διεθνείς πωλήσεις στον καπνό το 2009 (360 δισεκατομμύρια δολάρια), 3% κάτω από το 2008, σύμφωνα με στοιχεία του Habanos S.A που δημοσιεύτηκαν στο CNN.
Τα πούρα Julieta με ωραία εξωτερική εμφάνιση ενθουσίασαν τους διανομείς στο ετήσιο φεστιβάλ τσιγάρων που διεξάγεται στην Αβάνα.
Πιστεύουμε πως το πούρο θα έλξει τις γυναίκες καπνίστριες λόγω του στυλ του και του μεγέθους του. Θεωρώ πως είναι πολύ θετικό αυτό που έγινε καθώς υπάρχουν πολλές γυναίκες που θα ήθελαν να καπνίζουν πούρο”, είπε η Jemma Freeman της βρετανικής Hunters & Frankau.
Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που δεν είναι και τόσο αισιόδοξοι επισημαίνοντας ότι σε πολλές γυναίκες αρέσουν τσιγάρα που καπνίζουν άνδρες.
Σύμφωνα με στοιχεία, το 10% των καπνιστών τέτοιων τσιγάρων είναι γυναίκες ποσοστό που ο πρόεδρος της Habanos ελπίζει να αλλάξει.
Τέλος, οι καπνοβιομηχανίες της Κούβας δεν έχουν καταλήξει σε κάποια συμφωνία βλέποντας πως οι αντίστοιχες των ΗΠΑ είναι αρκετά μπροστά συγκριτικά με αυτές.
zougla online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου