Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Τέσσερις μήνες με μοναδική συντροφιά τα φίδια!



Τέσσερις μήνες από τη ζωή του, θέλει να περάσει σε ένα δωμάτιο παρέα με δηλητηριώδη φίδια, ένας ξυλουργός από το Sussex, ο οποίος θέλει να καταρρίψει το ρεκόρ Γκίνες.


Ο 44χρονος David Jones τις επόμενες μέρες θα ταξιδέψει το Γιοχάνεσμπουργκ για να δει από  κοντά το δωμάτιο όπου θα διαμείνει και φυσικά τα δηλητηριώδη φίδια όπως κόμπρες, πράσινα και κόκκινα mambas και ερπετά βιτίς η πλήττουσα.
Σύμφωνα με το BBC, η “αποστολή” του θα ξεκινήσει στις 24 Απριλίου και θα προσπαθήσει να καταρρίψει το ρεκόρ του Νότιο-Αφρικανού Martin Smit, ο οποίος πέρασε 113 μέρες σε ένα δωμάτιο με φίδια χωρίς να τον δαγκώσουν!
Το 2009 προσπάθησε ένας άνδρας να σπάσει το ρεκόρ, ωστόσο μια οχιά τον τσίμπησε και οριακά γλίτωσε τον ακρωτηριασμό του ποδιού του.
Πάντα με ενδιέφεραν τα φίδια και αυτήν την περίοδο θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό στη ζωή μου. Είναι μια πρόκληση και θέλω να τη βγάλω εις πέρας. Δε φοβάμαι αλλά είμαι ενήμερος. Υπάρχει μεγάλη πιθανότατα να καταλήξω στο νοσοκομείο. Αφήνω πίσω μου γυναίκα και παιδιά για περισσότερο από 4 μήνες”, είπε χαρακτηριστικά ο 44χρονος άνδρας.
Τα λεφτά που θα μαζέψει από την επίτευξη της αποστολής, θα δοθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση St Catherine's Hospice.
cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου