Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Παιδόφιλος ιερέας ετών...84

Τέλος δεν έχουν τα σκάνδαλα της Καθολικής Εκκλησίας , αφού σύμφωνα με την εφημερίδα Folha του Σάο Πάολο ένας 84χρονος Βραζιλιάνος ιερέας γύρισε βίντεο όπου ικανοποιείται σεξουαλικά με ένα νεαρό αγόρι της εκκλησιαστικής χορωδίας.


Ο “πορνο-ιερέας” όπως τον ονομάζουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης “λειτουργεί” σε εκκλησία της πόλης Αραπιράκα και το βίντεο έχει κυκλοφορήσει παρανόμως ανάμεσα στους κατοίκους της πόλης.

Οι ίδιοι κάτοικοι δηλώνουν εξαιρετικά ανήσυχοι από το γεγονός και φυσικά ντρέπονται για τα χάλια της ελλλησίας.

Οι αγοραστές του βίντεο που στην πλειοψηφία τους είναι κάτοικοι της πόλης αυτής δήλωσαν ότι είναι εξαιρετικά ανήσυχοι από το γεγονός και φυσικά ντρέπονται για τα χάλια της εκκλησίας.

Οι πωλήσεις του βίντεο έχουν φτάσει σε αριθμούς-ρεκόρ αφού όποιοι το πρωτοείδαν έσπευσαν να ενημερώσουν φίλους και γνωστούς να το προμηθευτούν.

Όσο για τον πόρνο-ιερέα Λουίς Μάρκες Μπαρμπόζα, παύτηκε αμέσως από τον τοπικό επίσκοπο Βαλέριο Μπράντα.

Ο επίσκοπος σε ανοικτή επιστολή του προς όλους τους πολίτες δηλώνει ότι είναι εξαιρετικά προσβεβλημένος και σοκαρισμένος από το φρικτό αυτό γεγονός και ζητά εκ μέρους της εκκλησίας ταπεινά συγγνώμη.

Ο πόρνος-ιερέας τέθηκε σε διαθεσιμότητα για 30 ημέρες και κρατείται σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ σε ακροαματική διαδικασία παρουσία 26 μαρτύρων και φερόμενων θυμάτων του δεν κατάφερε να πει ούτε μία λέξη όταν προβλήθηκε το επίμαχο βίντεο.

Αμετανόητος πάντως δήλωσε ότι δεν είναι παιδόφιλος, μίλησε για σκευωρία και με αθώο ύφος είπε ότι δεν γνωρίζει τίποτε και μάλιστα εξανέστη γιατί κάποιοι έβαλαν κρυφή κάμερα μέσα στον Οίκο του Θεού, αρνούμενος κατηγορηματικά να αναφερθεί στα αίσχη που ο ίδιος έκανε μέσα στον ιερό Οίκο.

Το βίντεο που το τηλεοπτικό δίκτυο SBT μετέδωσε για λόγους θεαματικότητας προκάλεσε τα αισθήματα όλων των πολιτών στην Βραζιλία, μιας χώρας 190 εκατομμυρίων κατοίκων που στην πλειοψηφία τους (74%) είναι πολύ πιστοί καθολικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου