Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Φοράτε σωστό νούμερο σουτιέν;

Πολλές γυναίκες φορούν το ίδιο νούμερο σουτιέν από τα εφηβικά χρόνια, άλλες πάλι διαλέγουν αυτά που τους αρέσουν στο μάτι, λόγω χρώματος ή σχεδίου, και δεν τα δοκιμάζουν. Το λάθος όμως νούμερο σουτιέν μπορεί να προκαλέσει πολλά και διαφορετικά προβλήματα υγείας.


Το πιο συχνό πρόβλημα υγείας που παρατηρείται σε σχέση με το σουτιέν είναι πως διαλέγουμε στηθόδεσμους με πολύ μικρά cups και τιράντες πολύ χαλαρές στη πλάτη. Ο συνδυασμός των παραπάνω έχει σαν αποτέλεσμα να επωμίζονται οι ώμοι το βάρος του στήθους αντί για την πλάτη και να κινδυνεύουμε να καμπουριάσουμε.

Ένα άλλο πρόβλημα, που μπορεί να προκαλέσει το λάθος νούμερο σουτιέν, είναι να έχουμε πονοκεφάλους αλλά και πόνους στο στομάχι. Ένα πολύ στενό και μικρό σουτιέν μπορεί να τραυματίσει το δέρμα μας και να δημιουργηθούν ακόμα και πληγές. Φορώντας λάθος σουτιέν μπορεί να αποκτήσετε κακή στάση του σώματος.

Γι’ αυτό να κοιτάζεστε καλά στον καθρέφτη για να είστε σίγουρη ότι είναι το σωστό μέγεθος και να αποσύρετε αυτά που δεν σας κάνουν.
zougla online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου