Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Η Τζούλια Αλεξανδράτου παντρεύεται επιχειρηματία



Και ενώ οι αποκλαλύψεις για το dvd συνεχίζονται και το ΣΔΟΕ έκανε έφοδο στο σπίτι της Τζούλιας μετά τις αποκαλύψεις του παραγωγού για το συμβόλαιο και τα 150.000 ευρώ που έλεβε η Τζούλια ως προκαταβολή για το dvd, νέα είδηση - βόμβα σκάει και δεν αφήνει την Τζούλια να φύγει από την επικαιρότητα!

«Ο γάμος θα γίνει μετά το Πάσχα στην Αγία Μαρίνα της Εκάλης σε πολύ στενό κύκλο και θα ακολουθήσει δεξίωση», λέει ο Μένιος Φουρθιώτης που θα είναι και κουμπάρος.

Και ποιόν θα παντρέψει; Μα φυσικά την φίλη του Τζούλια!

Tο όνομα του γαμπρού δεν θέλησε να το αποκαλύψει, αλλά από ότι μάθαμε πρόκειται για έναν επιχειρηματία, που αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. «Οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά σε προηγούμενο χωρισμό της από τον πρώην σύντροφο της», λέει ο στενός της συνεργάτης και συμπληρώνει: «Επειδή η Τζούλια έχει ζήσει μεγάλους και έντονους έρωτες στο παρελθόν, θέλει να είναι κάπου σταθερά και ήρεμα με έναν άνθρωπο που δεν τον ενδιαφέρει η δημοσιότητα».

Ότι έχει ζήσει Μένιο μου έχει ζήσει και έχει φροντίσει μάλιστα να μοιραστεί τους έρωτες της και όχι μόνο με το πανελλήνιο. Και αυτόν μπορεί να μην τον ενδιαφέρει η δημοσιότητα, αλλά αυτή σκίζει τα ρούχα της – κυριολεκτικά- για ένα στιγμιότυπο.

Και ενώ όλα αυτά φαίνονται λίγο καχύποπτα, ο Φουρθιώτης επιμένει ότι είναι αλήθεια και αποκαλύπτει ότι η πρόταση γάμου έγινε στην Θεσσαλονίκη την περασμένη Παρασκευή, δηλαδή μετά την κυκλοφορία του dvd. «Είναι ένας άνθρωπος που την αγαπάει και την εκτιμάει γιατί την έχει στηρίξει. Είναι επιχειρηματίας γύρω στα τριάντα και το όνομα του θα αποκαλυφθεί στην εκκλησία»! Μωρέ μήπως αναφέρεται σε κάποια άλλη; Σε λίγο θα μας πει ότι την θαυμάζει για τις επαγγελματικές τις επιτυχίες!!!

Aν το δούμε και αυτό… Πάντως και εμείς να έχουμε την... χαρά να την δούμε νυφούλα, οι γονείς της δεν θα την έχουν, αφού, σύμφωνα με τον Φουρθιώτη, δεν ανταλλάξαν κουβέντα από την μέρα κυκλοφορίας του πορνό dvd. «Eκτός απροόπτου δεν θα είναι συγγενείς της Τζούλιας στην εκκλησία. Η Τζούλια δεν μιλάει με τους γονείς της». Παρά τις προσπάθειες των δικών της να επικοινωνήσουν μαζί της, δεν τα έχουν καταφέρει γιατί η Τζούλια «ντρέπεται να τους αντικρίσει» και τους αποφεύγει, λέει ο Φουρθιώτης.

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου