Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Ετοιμάζουν συμβόλαιο για Λούα Λούα

Διατεθειμένοι να διατηρήσουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας τον Λομάνα Λούα Λούα είναι στον Ολυμπιακό. Οι διοικούντες τον σύλλογο είναι ευχαριστημένοι τόσο από την στάση του κογκολέζου στα αποδυτήρια, όσο και από την αγωνιστική του παρουσία και η παραμονή του στο Λιμάνι μετά το καλοκαίρι φαίνεται πως συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Την στιγμή που στον Ολυμπιακό τα προβλήματα τραυματισμών συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, ο Λούα Λούα είναι από τους παίκτες που δείχνουν ικανοί να τραβήξουν το βάρος των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Συμπεριλαμβάνεται μόνιμα στους διακριθέντες των πειραιωτών, ενώ με θετικό μάτι αντιμετωπίζεται η προσπάθεια που καταβάλλει στις προπονήσεις.

Η αγωνιστική του απραξία για περίπου έξι μήνες προβλημάτιζαν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και για το λόγο αυτό η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών τον Δεκέμβρη είχε να κάνει για συνεργασία μέχρι το καλοκαίρι. Παρά την αποχή του από τους αγωνιστικούς χώρους όμως, ο Λούα Λούα δείχνει σε καλύτερη κατάσταση από τους συμπαίκτες του.

Οι εμφανίσεις του, μέχρι τώρα τουλάχιστον, έχουν ικανοποιήσει τους πειραιώτες και οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόθεσή τους είναι να του προτείνουν διετές συμβόλαιο και να τον κρατήσουν στο Λιμάνι με βελτιωμένους οικονομικά όρους. Παρουσιάζεται κινητικότητα προς αυτή την κατεύθυνση και δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να κληθεί για να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και με δεδομένη την απουσία του Χεσούς Ντάτολο από τα επόμενα παιχνίδια, ο Λούα Λούα αναμένεται να μετακινηθεί στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης. Ο κογκολέζος έχει τα προσόντα να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της γραμμής κρούσης, ενώ και στο παρελθόν έχει χρησιμοποιηθεί στην συγκεκριμένη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου