Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Εύκολη πρόκριση για Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε πολύ εύκολα με 4-0 την Στουτγκάρδη στο "Καμπ Νόου" και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Λιονέλ Μέσι ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και ενδιάμεσα δημιούργησε ουσιαστικά το δεύτερο της ομάδας του για τον Πέδρο Ροντρίγκεθ.

Το 4ο ήρθε από τον Μπόγιαν, ενώ η Στουτγκάρδη δεν δημιούργησε καμία καλή ευκαιρία στο ματς.



Μπαρτσελόνα - Στουτγκάρδη 4-0

Σκόρερς: 13' και 54' Μέσι, 22' Πέδρο, 88' Μπόγιαν
Γήπεδο: "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη
Διαιτητής: Αλέν Αμέρ (Λουξεμβούργο)

Από την αρχή του ματς η Μπαρτσελόνα ήταν κυρίαρχος και με δύο γρήγορα γκολ ουσιαστικά "καθάρισε" το ματς και την πρόκριση από νωρίς.

Το σκορ άνοιξε στο 13' ο Λιονέλ Μέσι με εξαιρετική ατομική προσπάθεια-επέλαση από το χώρο του κέντρου και άπιαστο σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής.

Ο Αργεντινός από εκτελεστής έγινε δημιουργός στο 22' για το δεύτερο γκολ των Καταλανών. Ο Μέσι έκανε εξαιρετική μπαλιά στον Γιαγιά Τουρέ και ο τελευταίος από αριστερά στην μέσα περιοχή έκανε την πάσα στον Πέδρο και ο νεαρός σκόραρε με πλασέ σε άδειο τέρμα.

Στο 54' ο Γιαγιά Τουρέ σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 60' ο Μέσι σκόραρε για δεύτερη φορά.

Ήταν μια εξαιρετική ομαδική προσπάθεια με τον Ντάνι Άλβες να κάνει την τελική πάσα με τακουνάκι, ο Αργεντινός πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή με πλάτη στο τέρμα, γύρισε και σούταρε αμέσως με το αριστερό χαμηλά και ο Λέμαν δεν κατάφερε να αποσωβίσει το 3-0.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Μπόγιαν στο 89', ένα λεπτό μετά την είσοδό του στο ματς, σκοράροντας με πλασέ από την πάσα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Μάξουελ, Γιαγιά Τουρέ, Μπούσκετς (66' Ιμπραΐμοβιτς), Ινιέστα (89' Μπόγιαν), Μέσι, Πέδρο, Ανρί (78' Γκαμπριέλ Μιλίτο).
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Λέμαν, Τσελότσι (46' Γκέμπχαρτ), Νάιντερμαϊερ, Ντελπιέρ, Μολινάρο, Κουζμάνοβιτς, Κεντίρα, Τρες, Χλεμπ, Κακάου, Πογκρεμπνιάκ (70' Μαρικά).

Μπαρτσελόνα - Στουτγκάρδη 4-0 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου