Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

«Θρυλική»... προσπάθεια


Με το κεφάλι ψιλά αποχαιρέτησε το Champions League ο Ολυμπιακός, αφού γνώρισε την ήττα με 2-1 στην έδρα της Μπορντό και δεν θα δώσει το παρών στην κλήρωση της φάσης των «8» του θεσμού. Οι «γηπεδούχοι» κατάφεραν και προηγήθηκαν νωρίς, αφού στο 5', ο Γκουρκίφ χτυπάει το φάουλ που παραχώρησε ο Τοροσίδης σε αρκετά πλάγια θέση από τα αριστερά το δοκιμάζει με απευθείας εκτέλεση και στέλνει με φανταστικό τρόπο την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 44' οι Γάλλοι είχαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, αλλά μία ακόμη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκουργκιφ σταματάει στο δοκάρι.
Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, οι Πειραιώτες θα μείνουν με 10 παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Νταρμπισάιρ στο 59', αλλά στο 62' θα μπει στον αγωνιστικό χώρο ο Μήτρογλου, ο οποίος τρία λεπτά μετά έκανε και το 1-1 με ένα μονοκόμματο σουτ από το ύψος της περιοχής, μετά από πλάγιο άουτ. Τέσσερα λεπτά μετά, μένουν και οι «γηπεδούχοι» με έναν παίκτη λιγότερο, αφού θα βγει με δεύτερη κίτρινη ο Ντιαρά. Όλα έδειχναν ότι μπορούν να αλλάξουν, ο Σαμάκ με μία κεφαλιά στο 88' «κλειδώνει» την πρόκριση για τους «γιρονδίνους» και για τον Ολυμπιακό όλα έλαβαν τέλος.
Διαιτητής: Μπεκερένσα.
Βοηθοί: Τιάγκο Τρίγκο, Μιράντα.
Κίτρινες: Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος
Κόκκινες: 60' Ντάρμπισαϊρ (2η κίτρινη), 68' Ντιαρά (2η κίτρινη)

Μπορντό: Καρασό, Σιανί, Ντιαρά, Φερνάντο, Γκουρκίφ, Γουέντελ (90΄ Ζουσιέ), Πλασίλ (84΄ Σερτίκ), Σαλμέ, Σανέ, Τρεμουλίνας, Σαμάκ.

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ραούλ Μπράβο, Μαρέσκα, Στολτίδης (80΄ Λεντέσμα), Ζαϊρί (62' Μήτρογλου), Ντάτολο, Λούα Λούα, Νταρμπισάιρ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου