Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Η κρυφή ζωή του Μάικλ Τζάκσον


Του άρεσε να περνά χρόνο με τα παιδιά του, να παραγγέλνει φαγητό από φαστ φουντ, την ίδια στιγμή όμως ήταν απομονωμένος από τον έξω κόσμο.

Τρεις από τους πρώην σωματοφύλακες του Μάικλ Τζάκσον μίλησαν στην εκπομπή «Good Morning America», δίνοντας στοιχεία για την άγνωστη ζωή του βασιλιά της ποπ.

Οι τρεις άνθρωποι που είχαν γίνει η σκιά του Τζάκσον από το 2007 μίλησαν για τον τρόπο της ζωής του και έκαναν λόγο για περιόδους γεμάτες «στρες, παράνοια και πόνο».

Κάποιες στιγμές, είπαν, ήταν πραγματικά θλιβερές. Για παράδειγμα, όταν ο Τζάκσον οργάνωσε πάρτι για τα γενέθλια ενός παιδιού, παραβρέθηκαν μόνο ο ίδιος, ένας δάσκαλος, η νταντά και οι τρεις σωματοφύλακες. Φίλοι του παιδιού δεν υπήρχαν. «Δεν υπήρχαν άλλα παιδιά».

Ο Μάικλ Τζάκσον άφησε την τελευταία του πνοή στις 25 Ιουνίου, ύστερα από την κατανάλωση ενός θανατηφόρου κοκτέιλ φαρμάκων.

Οι τρεις άνδρες, ο Μάικ Γκαρσία, ο Μπιλ Γουίτφιλντ και ο «Μπ. Τζ.» Μπέρντ, είχαν αναλάβει την προστασία του Τζάκσον αλλά προφανώς δεν έκαναν μόνο αυτό: ο τραγουδιστής τους είχε εμπιστευτεί τη ζωή του, τα παιδιά του και τα μυστικά του.

«Ήμασταν με τον άνθρωπο Μάικλ Τζάκσον, όχι τον καλλιτέχνη», δήλωσε ο Γκαρσία. Δίπλα του ο Γουίτφιλντ θυμήθηκε κάποιες από τις τρυφερές στιγμές που πέρασε με τα παιδιά, όταν εκείνα προσπαθούσαν να τον καλοπιάσουν για να τους φέρει λιχουδιές: «Ο μπαμπάς θέλει να βγεις και να μας φέρεις μπισκότα», του έλεγαν. Και δεν μπορούσε να πει όχι.

Ο Γκαρσία είπε ότι ο Τζάκσον είχε ερωμένες, «τουλάχιστον δύο», όπως είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος προφανώς στα χρόνια που εκείνος εργαζόταν για τον βασιλιά της ποπ. «Στα αυτοκίνητα που είχαμε, υπήρχε ένα διαχωριστικό που κάλυπτε την πίσω θέση. Δεν μπορούσες να δεις λοιπόν τι γινόταν εκεί. Μιλούσε με τις φίλες του, δεν έκανε κάτι πέρα από τα όρια αλλά μπορούσες να αντιληφθείς τα φιλιά», κατέληξε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου