Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Τελικά... νίκησε


Σε ένα παιχνίδι όπου ο Ολυμπιακός, έπρεπε να... «φτύσει αίμα», κατάφερε τελικά και νίκησε τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» με σκορ 2-0 για την 24η αγωνιστική της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 18'. όταν ο Λουα Λουα τροφοδότησε τον Ντάτολο και αυτός με μία άσιστ «πάρε βάλε» στον Νταρμπισιρ, με τον τελευταία να κάνει το 1-0. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μήτρογλου, όταν σούταρε από 30 μέτρα σε κενή εστία, αφού ο Μιχαηλίδης είχε προωθηθεί στην επίθεση, στην προσπάθεια της ομάδας του να ισοφαρίσει. Πάντως, πρώτη φορά είδαμε στον πάγκο του Ολυμπιακού να υπάρχει ένας πανικός για τις αλλαγές, αφού και στην είσοδο του Μήτρογλου, αλλά και στου Γ. Παπαδόπουλου γίνανε λάθη. Στην πρώτη δώσανε λάθος χαρτάκι στον 4ο και αντί για τον Ζαϊρί θα έβγαινε ο Ντάρμπισιρ και στην δεύτερη ο Μπάντοβιτς δεν έβγαλε τον Ντάτολο, ο οποίος ζήταγε αλλαγή, αλλά τον Ντάρμπισιρ.

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)

Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

Κίτρινες: 35' Ντάρμπισιρ, 64' Λούα Λούα- 35' Ατέμπα, 58' Σαγκανόφσκι, 63' Περόνε

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Μέμπεργκ, Στολτίδης, Ντάρμπισαϊρ (90' Γ. Παπαδόπουλος), Ζαϊρί (61' Μήτρογλου), Ραούλ Μπράβο, Ντάτολο, Α. Παπαδόπουλος, Λεντέσμα, Λούα Λούα (81' Πάντος), Γκαλίτσιος

Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Μπλένχιο, Μπαζίνσκι, Περόνε, Φαβάλι (75' Καλατζής), Νάστος, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι, Τάτος (82' Αναστασάκος), Ατέμπε (77' Σκόνδρας)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου