Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

"Πατέρα, θα το πιείς όλο το ποτήρι μέχρι τέλους"





Η ιστορία της Τζούλιας θεωρούμε ότι είναι αρκετά σύνθετη. Δεν θα την δικαιολογήσουμε αλλά θα βάλουμε και την άλλη όψη του νομίσματος. Ποτέ δεν θα παίρναμε την θέση μιας πόρνης που επί πληρωμή επιδίδεται σε όργια για να παρακολουθήσει το φιλοθεάμον κοινό της.

Όμως υπάρχει κάτι που το ξέρει μόνο η Τζούλια και αυτό είναι υποσυνείδητο. Η ίδια παίρνει την εκδίκηση της.

ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ...

Ποιόν ή ποιους;

Τους...


γονείς της που την έβαλαν από μικρή στην showbiz για να κονομήσουν. Σαν το τσίρκο μεντράνο την περιέφεραν για μια αρπαχτή όπως έλεγε και ο πατέρας της.
Το κορμάκι αυτού του κοριτσιού έγινε βιτρίνα για να φέρει χρήματα στην οικογένεια και όταν μεγάλωσε έγινε χαλί να το πατήσουν και να περάσουν από πάνω του κάθε λογής ανώμαλοι άνδρες.

Όταν βγήκε ο πατέρας της στον αέρα και την κατηγόρησε ότι μπλέκει με μαστροπούς, της έδινε την χαριστική βολή.

ΔΕΝ είναι δυνατόν ένας γονιός να διασύρει έτσι το παιδί του από τον τηλεοπτικό αέρα και να το αντιμετωπίζει σαν να είναι το τελευταίο πουτ... κι που κυκλοφορεί. Ακόμα και αν κατά την γνώμη κάποιων μπορεί να είναι.

Ο πατέρας βλέπει το παιδί του, σαν την ψυχή και το σώμα του.

Τώρα ήρθε η ώρα να εκδικηθεί η Τζούλια Αλεξανδράτου όσους της έκλεψαν το όνειρο. Ήξερε ότι έπεσε πολύ χαμηλά. Γνώριζε ότι με τον δρόμο που πήρε δεν υπήρχε γυρισμός για μια λαμπρή καριέρα. Αποφάσισε να πάει ακόμα πιο χαμηλά. Να γίνει πόρνη πολυτελείας για να εκδικηθεί - ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ - όσους την έστειλαν στον βούρκο.

Με θέλατε για να κερδίσετε; Δείτε με τώρα και όπως με καταντήσατε. Αυτό τους λέει η Τζούλια.

Θα το πιείτε όλο το ποτήρι μέχρι τέλους. Θα ντρέπεστε να κυκλοφορήσετε έξω.
Και όμως αυτό σκέφτεται υποσυνείδητα η Τζούλια. Ίσως ακόμα και όταν είναι υπό την επήρεια ...απαγορευμένων.

Όσο για τους συνεργάτες της (Φουρθιώτη, Ρέβη κ.α) πρέπει να με κάποιον τρόπο οι κοινωνία των media να τους απομονώσει. Αλλά θα μας πείτε το ίδιο δεν είναι όλοι τους;

Καθρέφτης είμαι κοινωνία και σου μοιάζω...

[hgh"troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου