Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Βέλγιο: Απαγόρευση της μαντίλας σε όλους τους δημόσιους χώρους


Σε αποφασιστικό στάδιο για την απαγόρευση της χρήσης της ισλαμικής μαντίλας στους "δημόσιους χώρους", συμπεριλαμβανομένων των δρόμων, βρίσκεται το Βέλγιο. Η επιτροπή Εσωτερικών της Βουλής των Αντιπροσώπων αναμένεται να ψηφίσει την Τετάρτη το μεσημέρι ένα νομοσχέδιο το οποίο θα απαγορεύει τη χρήση της μαντίλας σε δημόσιους χώρους και το οποίο κατατέθηκε από το κόμμα των Φιλελεύθερων για την τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα.

Απεβίωσε βαριά ασθενής μετά από 16ημερη απεργία πείνας



Η 60χρονη ασθενής σε τερματική κατάσταση, που προκάλεσε έντονο δημόσιο διάλογο για την ευθανασία στη Νέα Ζηλανδία, ξεκινώντας απεργία πείνας μέχρι θανάτου, εξέπνευσε τελικά χθες, 16 ημέρες αφότου σταμάτησε να τρέφεται.

Τέσσερις μήνες με μοναδική συντροφιά τα φίδια!



Τέσσερις μήνες από τη ζωή του, θέλει να περάσει σε ένα δωμάτιο παρέα με δηλητηριώδη φίδια, ένας ξυλουργός από το Sussex, ο οποίος θέλει να καταρρίψει το ρεκόρ Γκίνες.

Γιατί "γελάει" η ύαινα



Οι ήχοι που βγάζει το πιο «κακό» αιλουροειδές της ζούγκλας, η ύαινα, δίνουν σημαντικές πληροφορίες για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, σύμφωνα με τους επιστήμονες.

Μυστηριώδης «κατεψυγμένος» πρόγονος μας στη Σιβηρία!



Εκπληκτικές ανακαλύψεις στον τομέα της παλαιοντολογίας που έχει σχέση με τον παλαιολιθικό άνθρωπο. Το ανθρώπινο «οικογενειακό δέντρο» μπορεί να χρειαστεί να ξανασχεδιαστεί, καθώς η ανάλυση δείγματος μιτοχονδριακού DNA από ένα απολιθωμένο οστό δακτύλου που βρέθηκε στην παγωμένη Σιβηρία αποδεικνύει ότι ανήκε σε ένα άγνωστο μέχρι σήμερα αρχαίο ανθρωποειδές πιθανόν σε ένα νέο είδος ανθρώπου.

Θανατική ποινή σε έγκλημα πάθους




Σε εκτέλεση δια απαγχονισμού καταδικάστηκε μια γυναίκα από το Κουβέιτ αφού κρίθηκε ένοχη για το θάνατο 57 ατόμων από πυρκαγιά που προκλήθηκε από εκείνη.

"Το μοναδικό αθάνατο ζώο στον κόσμο"



"Τo είδος nutricula turritopsis των μεδουσών μπορεί να είναι το μόνο ζώο στον κόσμο που έχουν πραγματικά ανακαλύψει την πηγή της νεότητας.Δεδομένου ότι είναι ικανή να περάσει από ένα ώριμο στάδιο ενήλικα σε ένα ανώριμο στάδιο πολύποδα και πίσω πάλι, μπορεί να μην υπάρχει φυσικό όριο για την διάρκεια ζωής του. Οι επιστήμονες λένε ότι η hydrozoan μέδουσα είναι το μόνο γνωστό ζώο που μπορεί κατ 'επανάληψη να γυρίσει πίσω το χρόνο...

Ζιζανιοκτόνο, κάνει θηλυκούς τους αρσενικούς βατράχους


Η ατραζίνη, ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα, αλλά και επίμαχα, ζιζανιοκτόνα στην παγκόσμια γεωργία, μπορεί να αλλάξει το φύλο το βατράχων, μετατρέποντας τους αρσενικούς σε θηλυκούς, σύμφωνα με μια νέα Αμερικανική επιστημονική έρευνα, που εγείρει ανησυχίες για τις επιπτώσεις στους ανθρώπους της χημικής ουσίας, η οποία στην Ευρωπαϊκή Ένωση επισήμως βρίσκεται υπό απαγόρευση.

Τσιγάρα από αίμα γουρουνιών


Πρόσφατη έρευνα από την Ολλανδία μελετά τη χρήση των γουρουνιών στην βιομηχανία των τσιγάρων. Όπως αναφέρει η έρευνα, σε φίλτρα τσιγάρων χρησιμοποιείται αιμογλοβίνη από γουρούνια.

Πούρα αποκλειστικά για γυναίκες!



Βλέποντας τις πτώσεις στις πωλήσεις των πούρων οι Κουβανοί κατασκευαστές κυκλοφόρησαν πούρα αποκλειστικά για γυναίκες, ώστε να κερδίσουν πελατεία!

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Στις 14 Μαΐου ξεκινούν οι πανελλαδικές



Την Παρασκευή 14 Μαΐου ανοίγει η αυλαία των πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Συνολικά ο αριθμός των εισακτέων στην Ανώτατη Εκπαίδευση και στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης για το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011 ανέρχεται στις 84.690.

Στην φυλακή ο δήμαρχος που έκλεβε εσώρουχα!



Σε δύο χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο άτακτος δήμαρχος του Πρέσολ στο Στάτφορντ της Βρετανίας, Ian Stafford, για την κλοπή γυναικείων εσωρούχων από οικία.

Ανοίγουν από Μ. Πέμπτη προσωρινά τα Τέμπη



Για τη διευκόλυνση των εκδρομέων του Πάσχα ανοίγει προσωρινά η Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος των Τεμπών από τη Μεγάλη Πέμπτη έως και την επόμενη Δευτέρα 12 Απριλίου. Για το διάστημα αυτό οι διερχόμενοι δεν θα πληρώνουν τα διόδια του Πυργετού και του Μακρυχωρίου.

Τους μαχαίρωσαν για μια θέση πάρκινγκ



Μια θέση στάθμευσης ήταν η αιτία για τον καυγά που κατέληξε στον τραυματισμό ενός 22χρονου και ενός 57χρονου τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ανοίγουν ξανά φτερά τα υδροπλάνα



Σε δημόσια διαβούλευση  από το τέλος της περασμένης εβδομάδας έθεσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ)  σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για τη χορήγηση αδειών λειτουργίας σε υδατοδρόμια. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μετέχουν στη διαβούλευση, στέλνοντας τα σχόλιά τους στο e-mail: water-aerodromes@hcaa.gr μέχρι την 15η Απριλίου 2010. Τα σχόλια θα αναρτώνται στο διαδίκτυο από την ΥΠΑ (www.hcaa.gr ήwww.ypa.gr ).

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Παραιτήθηκε ο Μανίκας



Παρελθόν από τον πάγκο του Εθνικού Αστέρα, αποτελεί ο Αντώνης Μανίκας. Ο έμπειρος τεχνικός κανονικά το παρών στην αναμέτρηση της ομάδας της Καισαριανής κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά είχε αποφασίσει να αποχωρήσει και πριν από την έναρξη του αγώνα, μέσω γραπτού μηνύματος.

H Lady Gaga απόφοιτος σχολής καλογραιών


Μπορεί να σόκαρε όλο τον κόσμο με τις εκκεντρικές της εμφανίσεις, αλλά η Lady δεν ήταν ανέκαθεν έτσι...
Η Lady Gaga, κατά κόσμο Στέφανι Τζερμανότα (Stefani Germanotta) κατάφερε για ακόμη μια φορά να ταρακουνήσει το κοινό της με το τελευταίο βίντεο της συνεργασίας της με την Μπιγιονσέ (Beyonce). Η εμφάνιση και των δύο στο "Telephone" είναι... φωτιά.


"Διακόπτουν το σεξ για να... κάνουν tweet!!"


"Τον εθισμό των νέων στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης επισημαίνει μία έρευνα που δημοσιεύτηκε στο PCWorld και αφορά άτομα ηλικίας έως 25 ετών. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας:
* 27% των χρηστών ελέγχουν μερικές φορές το Twitter ή το Facebook αν ...

25 γονιδιακές διαφορές μεταξύ ανδρών-γυναικών



1. Οι γυναίκες έχουν το γονίδιο του συνδυασμού των χρωμάτων. Ξέρουν ποιο χρώμα ταιριάζει με ποιο.
Οι άντρες σκέπτονται ότι αφού το κόκκινο είναι ωραίο και το πράσινο επίσης, γιατί να μη βάλουμε δυο ωραία χρώματα
μαζί.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου παντρεύεται τον…

Η Τζούλια Αλεξανδράτου παντρεύεται τον…


Η Τζούλια Αλεξανδράτου καθώς χόρτασε τη μεγάλη δημοσιότητα που απέκτησε μετά από μια ταινία πορνό, μερικά εξώδικα, κάποιες μηνύσεις προς τον πατέρα της, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να σκεφτεί το μέλλον της.

Τώρα προγραμματίζει ένα γάμο με επιχειρηματία εμπορίας αυτοκινήτων της Καλαμάτας. Το όνομα του τυχερού είναι Κώστας Τσούλος. Μπορεί να μην είναι γνωστός στους κύκλους της showbiz αλλά σίγουρα θα μάθουμε πολλά για αυτόν στο μέλλον.
Αυτό που μένει τώρα είναι να μάθουμε ποιος οίκος νυφικών θα ντύσει την γλυκιά και σέξι Τζούλια νυφούλα.

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Ηθελε να βιάσει ρακούν



ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΒΙΑΣΕΙ

Ενα απο τα πιο περίεργα περιστατικά αντιμετώπισαν οι γιατροί σε νοσοκομείο της Μόσχας. Ενα άνθρωπος, προφανώς ανώμαλος και εμφανώς μεθυσμένος πήγε στο νοσοκομείο έχοντας υποστεί δάγκωμα στο ...

Τραγικό ιατρικό λάθος στο Λαϊκό



Μετάγγιση αίματος χωρίς να χρειάζεται έκαναν σε 80χρονη ασθενή στο Λαϊκό Νοσοκομείο, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να πέσει σε κώμα.

Επίθεση σε δύο παίκτες του Ολυμπιακού!


Προχτές το βράδυ, άγνωστοι κουκουλοφόροι κρατώντας καλάσνικοφ, έκαναν «ντου» στο σπίτι του Ντάτολο. Εκεί δεν ήταν μόνο ο αριστερός εξτρέμ του Ολυμπιακού, αλλά και ο Ραούλ Μπράβο και η σύντροφος του πρώτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες έκλεψαν πιστωτικές κάρτες και αντικείμενα αξίας. Κατά τα άλλα, οι δύο παίκτες των «ερυθρολεύκων» κατάφεραν και διέφυγαν και τώρα έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

«Βουβή» η απειλή της φλεβικής ανεπάρκειας στα κάτω άκρα



Μελά Ρίτα
Η φλεβική ανεπάρκεια των κάτω ακρών είναι γένους θηλυκού! Πέντε στους δέκα Έλληνες - στην πλειοψηφία τους γυναίκες - υποφέρουν από φλεβική ανεπάρκεια των άκρων, χωρίς, όμως, να το γνωρίζουν, καθώς η νόσος - στα αρχικά στάδια - δεν δημιουργεί ανησυχητικά συμπτώματα. Η μόνο ένδειξη του προβλήματος που υποβόσκει είναι ο σχηματισμός ευρυαγγειών στην περιοχή του αστράγαλου και ένα αίσθημα βάρους ή καψίματος στα πόδια, συμπτώματα που οι περισσότεροι από τους ασθενείς αποδίδουν στην ορθοστασία και στην κούραση.

SOS για τον καρκίνο του στοματικού σεξ



Ο αριθμός των σοβαρών καρκίνων στο κεφάλι και στον λαιμό που σχετίζονται με έναν ιό ο οποίος μεταδίδεται με το στοματικό σεξ, αυξάνεται γρήγορα, αναφέρουν βρετανοί ερευνητές. Και συνιστούν να εξεταστεί σοβαρά το ενδεχόμενο εμβολιασμού των αγοριών εναντίον του.

Εξωθούσαν στην πορνεία 12χρονη




Σε δεκαετή φυλάκιση καταδικάστηκε ένας 51χρονος από το Χόμπαρτ της Τασμανίας ο οποίος, εξώθησε στην πορνεία ένα 12χρονο κορίτσι εκδίδοντας το σε περισσότερους από 100 άνδρες. Συνεργός του μια γυναίκα 40 ετών, η οποία βρίσκεται υπό κράτηση...

Μήνυση για το Scanner που "ξεγυμνώνει"




ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ HEATHROW

Η 29χρονη Jo Margetson που δουλεύει στην ασφάλεια του αεροδρομίου του Heathroqw θα κινηθεί νομικά κατά των αφεντικών της αλλά και ενός συναδέλφου της. οπως ισχυρίζεται η ίδια ο συνάδελφός της την προσέβαλε με τη βοήθεια του scanner ασφαλείας. Μόλις η 29χρονη...

Αναστάτωση στην Πάτρα λόγω σεισμών



Ασθενείς σεισμικές δονήσεις γίνονταν αισθητές καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας στην Πάτρα και σε γειτονικές περιοχές. Οι δονήσεις αυτές συνοδεύονταν και από υπόκωφη βοή, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν ανησυχία σε αρκετούς κατοίκους.

Βουτιά θανάτου στο κενό για 31χρονη κοπέλα από τα Τρίκαλα



Τέλος στη ζωή της έβαλε σήμερα το πρωί μία 31χρονη Τρικαλινή , η Αθανασία Ζήρα, πέφτοντας από την ταράτσα 4ου ορόφου πολυκατοικίας , επί της οδού Καποδιστρίου 26-28.

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Απεργούν σήμερα οι συμβολαιογράφοι

   
AddThis Social Bookmark Button



Δεύτερη ημέρα απεργίας είναι η σημερινή για τους συμβολαιογράφους, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης και ειδικότερα για το φορολογικό νομοσχέδιο.

Έτσι, σήμερα Παρασκευή, οι συμβολαιογράφοι Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου θα απέχουν από τα καθήκοντά τους, με αίτημα τη μη υπαγωγή των συμβολαιογραφικών - δημόσιων υπηρεσιών σε καθεστώς ΦΠΑ.

Μια γάτα που ζει σαν κότα!



Μπορεί να νιαουρίζει σαν γάτα, να έχει τέσσερα πόδια και μουστάκια, όπως κάθε άλλη γάτα πάνω στον πλανήτη, αλλά συμπεριφέρεται σαν… κότα. Η Bustopher ζει στην Βόρεια Επικράτεια της Αυστραλίας και από μικρή έδειχνε ότι είχε κάποια ιδιαίτερη συμπάθεια στον τρόπο ζωής των πουλερικών.

Έτσι, πού την έχανες, πού την έβρισκες, όλο με κάποιο κοτόπουλο θα έπαιζε, ενώ το αγαπημένο της "στέκι" ήταν και παραμένει το κοτέτσι. Τις τελευταίες μέρες, μάλιστα, η Bustopher, απέδειξε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι μπορεί να μοιάζει με γάτα, αλλά βαθιά μέσα της νοιώθει και κατ' επέκταση λειτουργεί ως… κότα.

Όταν οι ανεύθυνες κότες παράτησαν τα αυγά τους αρνούμενες να τα κλωσήσουν, η Bustopher έτρεξε και πήρε την θέση τους στην φωλιά. Η Βustopher έχει αναλάβει τον ρόλο της μαμάς κότας και όπως δήλωσε η ιδιοκτήτριά της εκτελεί τα καθήκοντα του ρόλου της με ιδιαίτερο ζήλο.

«Το Facebook εξαπλώνει τη σύφιλη»

AddThis Social Bookmark Button


Βρετανοί επιστήμονες ενοχοποιούν το Facebook για αυξανόμενη εξάπλωση της σύφιλης και άλλων σεξουαλικώς μεταδιδώμενων νοσημάτων (STD), μετά τα πρόσφατα επιδημιολογικά στοιχεία που κατέγραψε η αρμόδια Αρχή. «Γελοίους» χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς των ειδικών σε ανακοίνωσή του το Facebook.
Εμπειρογνώμονες υγείας στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Χάρτλπουλ στη Βρετανία ισχυρίζονται ότι Facebook έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πρόσφατη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων της σύφιλης σε τρεις πόλεις.

To παιδί με τα 31 δάχτυλα



Ένα 6χρονο αγόρι από την πόλη Σενιάνγκ της επαρχίας Λιαονίνγκ της Κίνας έχει συνολικά 31 δάχτυλα: 16 στα πόδια και 15 στα χέρια του!

Τετράποδο κοτόπουλο

AddThis Social Bookmark Button

Ένα σπάνιο κοτόπουλο, μια και είναι τετράποδο, ζει στην Κομοτηνή! Το κοτοπουλάκι γεννήθηκε σ’ ένα αγρόκτημα στα Σύμβολα Ροδόπης, και ο ιδιοκτήτης του το χάρισε στον Νίκο Μουχτάρη, συνταξιούχο αστυνομικό, που το έχει ως ατραξιόν στο κατάστημα της κόρης του.

Το κοτόπουλο προκαλεί την περιέργεια και τον θαυμασμό των επισκεπτών που το βλέπουν να έχει δύο επιπλέον πόδια, ολοκληρωμένα, με φτέρωμα, δάκτυλα και νύχια.

Πάνια : «Αν χώριζα θα έβγαζα αφίσες…»




Με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο η Αννίτα Πάνια απάντησε σε όλους αυτούς που γράφουν και λένε τον τελευταίο καιρό πως χωρίζει με τον Νίκο Καρβέλα. Η παρουσιάστρια μέσα από την χθεσινή της εκπομπή δήλωσε με χιούμορ πως, αν χώριζε, δεν θα έβγαζε δελτίο Τύπου αλλά αφίσες!

«Εγώ δεν θα έβγαζα δελτίο Τύπου αλλά θα έβγαζα αφίσες! Τι, έτσι στο ντούκου;», είπε η Αννίτα, ενώ πρόσθεσε πως έχει ήδη ενημερώσει τον καλό της φίλο Νικολά Σαρκοζί πως όσα ακούγονται είναι μόνο φήμες.

«Στον Ζαρκοζί το είχα πει ότι δεν χωρίζω…», είπε η παρουσιάστρια γελώντας.

Η Αννίτα Πάνια βρήκε την ευκαιρία να διαψεύσει τις φήμες και να κλείσει τα στόματα όλων αυτών που υποστηρίζουν πως το επόμενο διαζύγιο της σόου μπιζ είναι το δικό της.

Η παρουσιάστρια και ο μουσικοσυνθέτης είναι πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι… Ζουν όμορφες οικογενειακές στιγμές στο σπίτι τους στα βόρεια προάστια, μαζί με τον πανέμορφο γιο τους, Ανδρέα
.

Τζούλια Αλεξανδράτου και η "αποτυχημένη χωριατοπούλα" Σάσα



AddThis Social Bookmark Button


Η κόντρα ανάμεσα στη Τζούλια Αλεξανδράτου και τη Σάσα Μπάστα καλά κρατεί, με όπλα μηνύσεις, δελτία τύπου και απειλές για ασφαλιστικά μέτρα.
Παρόλα αυτά η Τζούλια, μόλις έληξε το αυτόφωρο από τη μήνυση που υπέβαλε εναντίον της η Σάσα Μπάστα, πήρε ένα λίαρ τζετ και πετάχτηκε μέχρι την Κύπρο για επαγγελματικές εμφανίσεις.
Μάλιστα στην πτήση από Αθήνα για Κύπρο η Τζούλια ήταν μόνη στο Λίαρ Τζετ με τον μάνατζέρ της Μένιο Φουρθιώτη και, όπως είπαν, απόλαυσαν το ταξίδι, πίνοντας …σαμπάνια και καπνίζοντας  …πούρα. Έλυσαν όμως και τις απορίες όλων μας για το τι έφαγαν στον αέρα, αφού όπως είπαν δείπνησαν με σούσι.
Τώρα σε ότι αφορά την κόντρα Τζούλιας – Σάσας, η Τζούλια εξέδωσε μεν δελτίο τύπου μετά τη μήνυση της Σάσας Μπάστα, ωστόσο απειλεί και με ασφαλιστικά μέτρα, ζητώντας 50. 000 ευρώ κάθε φορά που θα αναφέρεται στο όνομα της.
Λάβρος κατά της Σάσας Μπάστα εξακολουθεί να είναι πάντως ο μάνατζερ της Τζούλιας, ο οποίος την αποκαλεί «αποτυχημένη χωριατοπούλα» και της λέει να "πάει να φυλάξει  κατσίκια".

Μαχαίρωσε 32χρονο με σπαθί στη Μαρίνα της Ζέας



AddThis Social Bookmark Button


Σοβαρά τραυματισμένος στην κοιλιακή χώρα, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο ένας 32χρονος, ο οποίος μαχαιρώθηκε με σπαθί από έναν άγνωστο άνδρα.

Όλα ξεκίνησαν χθες στις 23:00 το βράδυ, όταν ο άγνωστος πλησίασε τον 32χρονο, ενώ ο τελευταίος περπατούσε στη Μαρίνα της Ζέας. Αφού τον μαχαίρωσε, τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο και διέφυγε. Ωστόσο, θαμώνες μιας καφετέριας ειδοποίησαν εγκαίρως την Αστυνομία, ενώ έδωσαν πληροφορίες για τον σωματότυπο και τα χαρακτηριστικά του δράστη.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Με επιφύλαξη αντιμετωπίζουν οι Ελληνίδες την αντισύλληψη


AddThis Social Bookmark Button

Επιφυλακτικές παραμένουν οι Ελληνίδες στα αντισυλληπτικά χάπια. Είναι ενδεικτικό πως 50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου χαπιού, στην Ευρώπη μόλις το 30% των γυναικών κάνουν χρήση της συγκεκριμένης αντισυλληπτικής μεθόδου, ενώ στην χώρα μας το αντίστοιχο ποσοστό είναι ακόμη πιο χαμηλό αφού δεν υπερβαίνει το 4%!
Οι ειδικοί ωστόσο, υπογραμμίζουν πως στην Ευρώπη οι ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες ξεπερνούν τις 9 εκατομμύρια το χρόνο και αφορούν το σύνολο των γυναικών αναπαραγωγικής ηλικίας.

Θεραπεύουν τις φοβίες με μία ένεση


AddThis Social Bookmark Button


Oμάδα ερευνητών ανακάλυψε ότι με μία απλή ένεση ο εγκέφαλος δυνητικά μπορεί να αναπρογραμματιστεί και να ξεπεράσει κάποιες από τις πιο συχνές φοβίες, όπως είναι η υψοφοβία, ο φόβος για το αεροπλάνο ή για κάποια ζώα όπως αράχνη, καρχαρίας και φίδι.
Οι ειδικοί εκτιμούν πως επειδή ο φόβος εντάσσεται στο πλαίσιο των μαθησιακών λειτουργιών, θα μπορούσαν να διακόψουν τη λειτουργία στο σημείο του εγκεφάλου που προκαλεί το αίσθημα του φόβου.

Πόσο βοηθά η μαστογραφία στην πρόληψη του καρκίνου;





Δανοί και Νορβηγοί επιστήμονες ισχυρίζονται ότι οι συχνές μαστογραφίες δεν μπορούν αυτές καθαυτές να συμβάλουν στη μείωση της θνησιμότητας των γυναικών που κινδυνεύουν από καρκίνο του μαστού.

Η έρευνα των επιστημόνων που «αναιρεί» τις παγκόσμιες εκστρατείες υπέρ της εντατικοποίησης των εξετάσεων, δείχνει ότι το ποσοστό των θανάτων από καρκίνο του μαστού σε όσες προβαίνουν σε συχνή εξέταση του στήθους τους, είναι το ίδιο ή και μεγαλύτερο σε σχέση με εκείνες που δεν εξετάσθηκαν ποτέ.

Γαλλογερμανική συμφωνία Βοήθεια στην Ελλάδα με δάνεια από χώρες της Ευρωζώνης και συμμετοχή του ΔΝΤ

Σε συμφωνία για το μηχανισμό οικονομικής στήριξης της Ελλάδας, με συμμετοχή της Ευρωζώνης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, κατέληξαν η Γερμανία και η Γαλλία κυριολεκτικά στο παρά πέντε της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.
Το κείμενο της συμφωνίας τίθεται επί τάπητος σε σύσκεψη των 16 ηγετών της Ευρωζώνης και «ικανοποιεί πλήρως» την Αθήνα, η οποία κάνει λόγο για «μήνυμα σταθερότητας».
«Είναι θετικό ότι υπάρχει σχέδιο απόφασης που θεωρούμε ότι μας καλύπτει πλήρως» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, το απόγευμα στις Βρυξέλλες.

Η συμφωνία των χωρών της Eυρωζώνης για την οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα



Σε συμφωνία κατέληξαν οι ηγέτες των χωρών της ευρωζώνης, το βράδυ της Πέμπτης, σχετικά με το πακέτο οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα.
Τη συμφωνία επιβεβαίωσαν με δηλώσεις τους, ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου (την χαρακτήρισε «πολύ ικανοποιητική»), Γερμανοί, Ισπανοί και Πορτογάλοι αξιωματούχοι. Δεν είναι ξεκάθαρο αν η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει την Πέμπτη.

Γιώργος Παπανδρέου «Πολύ ικανοποιητική απόφαση - Η Ευρώπη έκανε ένα μεγάλο βήμα»


«Η Ελλάδα απέδειξε την ισχυρή θέση της, η Ελλάδα του ευρώ είναι ασφαλής» τόνισε την Πέμπτη ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου σε δηλώσεις τους μετά τη συμφωνία στην ΕΕ για την οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα.
Η Ευρώπη έκανε ένα μεγάλο βήμα, με αποφασιστικότητα οι Ευρωπαίοι ηγέτες προστατεύουν το ενιαίο νόμισμα, σημείωσε ο πρωθυπουργός, χαρακτηρίζοντας τη συμφωνία «πολύ ικανιοποιητική».

Μήνυμα Ομπάμα για την 25η Μαρτίου

AddThis Social Bookmark Button


«Καθώς εορτάζουμε σήμερα την 189η επέτειο της ελληνικής ανεξαρτησίας επαναβεβαιώνουμε τους δεσμούς που συνδέουν τα έθνη μας ως συμμάχους και θερμούς φίλους.

Τιμούμε επίσης τις επιτυχίες των Ελληνοαμερικανών και την ασύγκριτη συμβολή τους στις ΗΠΑ» τονίζει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, σε διακήρυξη για την 25η Μαρτίου.

Αφού υπογραμμίζει στο μήνυμά του, τον καθοριστικό ρόλο που είχε η ιδέα της δημοκρατίας στην ίδρυση του αμερικανικού κράτους σημειώνοντας ότι «οι αξίες της αρχαίας Ελλάδας αποτέλεσαν τη βάση για το μεγάλο αμερικανικό πείραμα», ο κ. Ομπάμα υπενθυμίζει ότι ένας από τους σημαντικότερους ιδρυτές της αμερικανικού έθνους και κύριος συγγραφέας της διακήρυξης της αμερικανικής ανεξαρτησίας, ο Τόμας Τζέφερσον, «εξέφρασε τον θαυμασμό του για τους Έλληνες και την κληρονομιά τους καθώς πολεμούσαν για την ανεξαρτησία τους».

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Φαντάσματα σε φωτογραφίες




Φαντάσματα σε φωτογραφίες

Φαντάσματα σε φωτογραφίες

Φαντάσματα σε φωτογραφίες

Φαντάσματα σε φωτογραφίες

Φαντάσματα σε φωτογραφίες

Φαντάσματα σε φωτογραφίες

Φαντάσματα σε φωτογραφίες

Φαντάσματα σε φωτογραφίες

Φαντάσματα σε φωτογραφίες

Φαντάσματα σε φωτογραφίες

Φαντάσματα σε φωτογραφίες

Φαντάσματα σε φωτογραφίες
Φαντάσματα σε φωτογραφίες

Φαντάσματα σε φωτογραφίες

Φαντάσματα σε φωτογραφίες
Όχι ότι πιστέυω σε τέτοιες φωτογραφίες, αλλά σίγουρα δεν υπήρχε το photoshop εκείνα τα χρόνια που έχουν τραβήχτηκαν οι φωτογαφίες..